املت پنیر و اسفناج

گروه: 
فصل: 

با اضافه کردن اسفناج تازه خرد شده،گوجه فرنگی ریز شده و پنیر رنده شده به املت مملو از پروتئین خود،مواد مغذی بیشتری به صبحانه خود بیافزایید.

آسان
تقریبا ارزان

املت پنیر و اسفناج
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

املت پنیر و اسفناج

  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق سوپخوری کره
  • 1 فنجان اسفناج خرد شده درشت
  • 1/3 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
  • 1/8 قاشق چای خوری نمک
  • 1/3 فنجان پنیر سوئیسی رنده شده
  • 1/8 قاشق چای خوری فلفل

طرز تهیه

    تخم مرغ ها را به همراه 2 قاشق چایخوری نمک درون مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
     
    کره را درون یک تابه 8 اینچی بر روی شعله معمولی آب کنید.
     
    اسفناج و گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت 1 ساعت سرخ کنید تا اسفناج پژمرده شود.مخلوط نمک و تخم مرغ را تابه اضافه کنید.

    بلند کنید و تکان دهید.همانطور که مخلوط تخم مرغ شروع به پختن کرد، به آرامی لبه ی املت را توسط یک کفگیر بلند کنید و تکان دهید تا مخلوط تخم مرغ پخته نشده به سمت کف تابه جاری شوند،به مدت 1 دقیقه بپزید.

    تا کنید و سرو کنید.به املت فلفل و پنیر اضافه کنید.املت را از وسط تا کنید تا پنیر آب شود.
     
    املت را درون یک بشقاب بگذارید و کمی نمک برای مزه به آن بیافزایید.با نان تست کرده ای و میوه تازه سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :myrecipes.com

Copyright (c) :myrecipes.com

ارزش غذایی

(رژیمی)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد