فیله مرغ اسپایسی

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم فیله مرغ اسپایسی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

فیله مرغ اسپایسی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت 50دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

فیله مرغ اسپایسی

  • 8 تکه فیله مرغ
  • 3 پیمانه پودر سوخاری پانکو یا بیشتر
  • 1/2 پیمانه پودر پنیر پارمسان در صورت دلخواه

برای مزه دار کردن فیله ها

  • 2 عدد تخم مرغ کوچک
  • 2 قاشق غذاخوری سویا سس
  • 2 قاشق غذاخوری سس خردل
  • 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل یا به میزان لازم
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر

طرز تهیه

  1. هر کدام از فیله ها را از عرض به دو تکه تقسیم کنید.
    ابتدا تخم مرغ و پودرسیر و سس خردل و فلفل و نمک و سس سویا را مخلوط میکنیم و فیله را به آن اضافه میکنیم و برای حداقل دو ساعت در یخچال قرار میدهیم تا فیله هایمان مزه دار شوند.
  2. سپس فیله مرغ ها را در مخلوط پنیر پارمسان و پودرسوخاری پانکو که مشابه خرده نان درشت هست، میغلتانیم. با دست، کمی انها را فشار میدهیم تا خرده های پودر سوخاری به آنها بچسبد.
  3. سپس روغن نسبتا زیاد را در تابه داغ میکنیم و فیله ها را در روغن سرخ میکنیم تا دو طرف آن برشته شود. 
    این فیله ها را میتوانید در کنار سس تارتار سرو کنید.
  4. حتی میتوانید آنها را با خیارشور و سس تارتار و گوجه در نان ساندویچی قرار دهید و سرو کنید. نوش جان

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 401 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد