تورتیلای اسپانیایی

گروه: 
فصل: 

آموزش تورتیلای اسپانیایی

خیلی آسان
ارزان

تورتیلای اسپانیایی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 220 گرم سیب زمینی زرد، پوست کنده و حلقه شده
  • 220 گرم سیب زمینی استانبولی بنفش، پوست کنده و حلقه شده
  • 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز، نازک خلال شده
  • 1 عدد پیاز، نازک هلالی خرد شده
  • نمک زبر به مقدار لازم
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم
  • 8 عدد تخم مرغ
  • 1/4 پیمانه جعفری تازه خرد شده + مقداری برای تزئین
  • سس تند نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت داغ کنید. روغن را در یک تابه ی متوسط مناسب فر داغ کنید.
  2. سیب زمینی و فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید.
  3. در تابه را بگذارید و حدود 15 دقیقه تا زمانی که سیب زمینی ها برشته و نرم شوند بپزید و گاهی هم بزنید.
  4. در تابه را بردارید و یکی دو دقیقه روی شعله بگذارید تا آب موجود در آن بخار شود.
    تخم مرغ ها، جعفری، سس تند، نصف قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق چایخوری فلفل را در یک کاسه بریزید و هم بزنید.
  5. مخلوط تخم مرغ را روی سبزیجات داخل تابه بریزید و هم بزنید تا به طور یکدست پخش شود.
    تورتیلا را 15 دقیقه در فر بپزید تا سفت شود.
    با استفاده از کاردک پلاستیکی لبه های تورتیلا را از تابه جدا کنید و آن را در بشقاب برگردانید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد