سوپ بادام زمینی آفریقایی

گروه: 
فصل: 
توسط

این ترکیب عجیب و فوق العاده از مواد ، سوپ متفاوت و خوشمزه ای را می سازد که همه از آن لذت خواهند برد. روی آن  یک قاشق خامه ترش بریزید و سوپ را سرو کنید

آسان
تقریبا ارزان

سوپ بادام زمینی آفریقایی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

  • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 2 عدد پیاز متوسط خرد شده
  • 2 عدد فلفل دلمه ای بزرگ خرد شده
  • 4 عدد سیر ریز شده
  • 793 گرم گوجه له شده به همراه آب آن
  • 8 فنجان آب سبزیجات آبپز
  • 1/2 فنجان برنج قهوه ای
  • 2/3 فنجان کره بادام زمینی ترد

ادویه ها

  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل
  • 1/4 قاشق چای خوری پودر چیلی (اختیاری)

طرز تهیه

  1. روغن را در یک قابلمه بزرگ روی شعله ی زیاد داغ کنید. پیاز و فلفل دلمه ای را تا زمانی که اندکی نرم و قهوه ای شوند، بپزید و برای اینکه سیرها نسوزند، وقتی پیازها و سیرها کاملا پختند، سیر را اضافه کنید. گوجه، آب سبزیجات، فلفل، و پودر چیلی را اضافه کنید. دما را کم کنید و به مدت 30 دقیقه بدون اینکه در قابلمه را بگذارید، غذا را بجوشانید.
  2. سپس برنج را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که برنج ها نرم می شوند بجوشانید. پس از آن بادام زمینی را نیز اضافه کنید و وقتی خوب در سوپ مخلوط شد، غذا را سرو کنید.
  3. ترجمه شده از سايت :allrecipes.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 222 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 5.2گرم
  • سدیم(میلیگرم): 558میلی گرم
  • کربوهیدرات: 23.5گرم
  • چربی: 12.2گرم
  • پروتئین: 7.4گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد