سوپ پیاز فرانسوی غنی و ساده

گروه: 
فصل: 
توسط

ما سوپ پیاز فرانسوی را برای سالیان در رستورانها مورد امتحان قرار داده ایم و خوانواده و دوستانم بر این که هیچکدام با دستور پخت من در سادگی و طعم قابل مقایسه نیستند اتفاق نظر دارند.

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

سوپ پیاز فرانسوی غنی و ساده
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 5دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 1/2 فنجان کره ی بی نمک
  • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 6 عدد پیاز خرد شده
  • 10 1/2 اونس قوطی کنسرو گوشت گاو "آبگوشت"
  • 6 قاشق غذا خوری سس اسپانیولی (اختیاری)
  • 1 قاشق چای خوری آویشن خشک
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • 4 عدد نان فرانسوی
  • 4 عدد پنیر پرولون
  • 2 عدد پنیر سویسی، در تکه های کوچک
  • 1/4 فنجان پنیر رنده شده ی پارمسان

طرز تهیه

  1. کره را با روغن زیتون درون ظرف یک لیتری روی شعله ی متوسط آب کنید. پیازها را اضافه کنید و تا وقتی که شفاف و ترد شوند به هم زدن ادامه دهید. اجازه ندهید پیازها قهوه ای شوند.
  2. کنسرو گوشت گاو "آبگوشت"، سس اسپانیولی و آویشن را اضافه کنید. نمک و فلفل اضافه کنید و برای 30 دقیقه بگذارید آهسته بجوشد.
  3. فر گاز را گرم کنید
  4. سوپ را با ملاقه به کاسه های محافظ بریزید و یک برش نان بر روی هر کدام بگذارید (اگر خواستید میتوانید نان را تکه تکه کنید). یک لایه پرولون، نصف تکه پنیر خرد شده سویسی و 1 قاشق سوپ خوری پنیر پارمسان روی هر برش نان بگذارید. کاسه ها را روی سینی فر قرار دهید و آن را تا وقتی که پنیر حباب بزند و و کمی قهوه ای شود درون فر از پیش گرم شده قرار دهید.
  5.  ترجمه شده از سايت :allrecipes.com
  6.  

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 558 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 2.7گرم
  • سدیم(میلیگرم): 1636میلی گرم
  • کربوهیدرات: 27.9گرم
  • چربی: 43.9گرم
  • چربی اشباع(گرم): 98گرم
  • پروتئین: 20.9گرم

نظر

5
جمعه, 18 اسفند 1396
عالی و خوشمزه و خوش طعم - شبنم کمالی

ثبت نظر

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: استخدام و کاریابی