سوهان عسلی بادامی

فصل: 
توسط
Featured Chef najmeh shariat

طرزتهیه سوهان عسلی بادامی مواد لازم سوهان عسلی بادامی رسپی سوهان عسلی بادامی

خیلی آسان
ارزان

سوهان عسلی بادامی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

سوهان عسلی بادامی

  • 1/2 پیمانه شکر
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 1/2 قاشق غذاخوری آب
  • 1/2 قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ
  • 1/2 پیمانه خلال بادام
  • خلال پسته برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه

  1. آب را با شکر مخلوط کنید(این مقدار آب برای حل شدن شکر نیست و بیشتر از این هم نیازی نیست).عسل و روغن را اضافه کنید.
  2. همه را درون ظرفی ریخته روی حرارت زیاد قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا شکر حل شده و مواد طلایی رنگ شود.
  3. سپس شعله اجاق گاز را کم کرده خلال بادام و زعفران اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا خلال بادام سرخ شده و سوهان به رنگ دلخواه برسد.
  4. در این مرحله اگر مواد زیاد روی حرارت بماند می سوزد و مزه تلخی به خود می گیرد و اگر زود از روی حرارت بردارید موقع خوردن،سوهان به دندان می چسبد مراقب باشید که رنگ زعفران باعث نشود که زود از روی حرارت بر دارید.
  5. برای اینکه زمان آن متوجه شوید ظرف آب سردی که یخ دارد کنار خود داشته باشید کمی از مواد را داخل آن بریزید و تست کنید سوهان باید کاملا شکننده باشد.پس از آن ظرف را از روی حرارت برداشته با کمک قاشق از مواد به اندازه دلخواه درون سینی رویی یا مسی ریخته و بلافاصله از خلال پسته برای تزیین استفاده کنید.
  6. پس از اینکه کاملا سرد شد از سینی جدا کرده و در ظرف در دار که کاملا بسته می شود(برای جلوگیری از نمدار شدن سوهان) قرار داده و برای مدت طولانی درون یخچال نگهداری کنید.
  7. لطفا مواد را چند برابر نکنید مخصوصا کسانی که برای بار اول تصمیم به درست کردن سوهان دارند تا نتیجه مطلوب بدست آید.
  8. درست کردن سوهان کمی تجربه می خواهد ممکن است بار اول راضی نباشید ولی تجربه کسب میکنید برای همین مقدار مواد رو کم گفتم .
  9. ریختن مواد در سینی با سرعت انجام دهید تا مواد سفت نشود اگر هم سفت شد کمی روی حرارت قرار دهیدتا روان شود.

یاداشت دستور تهیه

سوهان باید پر مغز باشه سوهان باید شکننده باشه سوهان باید خوشرنگ و خوش طعم باشه

 

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 157 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد