سوهان عسلی

فصل: 
توسط
Featured Chef مهرانه

طرزتهیه ومواد لازم سوهان عسلی

آسان
تقریبا ارزان

سوهان عسلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

سوهان عسلی

  • 150 گرم شکر دانه ریز
  • 1/2 پیمانه آب 1/2 پیمانه یا 125 گرم
  • 60 گرم عسل
  • 50 گرم روغن مایع 50 گرم یا 1/4 پیمانه سرخالی
  • زعفران دم کرده مقداری
  • مغزجات گردو . بادام درختی با پوست یا پرک یا خلال بادام. کنجد . تخم آفتابگردان و شاهدانه و فندق به مقدار نیاز
  • خلال پسته به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه

  1. سینی فلزی مخصوص شیرینی رو چرب کنید .شکر و آب و عسل را در شیرجوش ریخته و روی شعله ملایم بگذارید . بدون هم زدن بگذارید شکر در آب حل شود ولی تا قبل اینکه آب بجوشد شکر حل شده باشد .
  2. بعد حل شدن شکر بذارید شربت بجوشد تا رنگ کرم بگیرد زعفران و روغن را اضافه کنید و بگذارید بجوشد
  3. کم کم حبابهای ریز زیادی روی شربت رو میگیره از اون به بعد بهتره یک استکان آب یخ که بهتره داخلش یخ انداخته باشید از مایه سوهان داخل استکان آب یخ بریزید
  4. مایع بعد از سرد شدن و گرفتن مایع سوهان زیر دندان امتحان کنید اگر به دندان نچسبید مایع سوهان آماده است اگر مایع هنوز به دندان میچسبید بیشتر شربت رو بجوشونید به محض اینکه به دندان نچسبید مایع رو از روی شعله بردارید زیاد از حد نذارید روی شعله بمونه سوهان تیره شده و میسوزد
  5. مغزجات رو داخل مایع سوهان ریخته تا جایی که مایع سوهان روی مغزها رو بگیره .
  6. از مایع تا داغه با قاشق چایخوری داخل سینی با فاصله بریزید اگر کمک داشته باشید بهتره تا مایع داغه خلال پسته روی سوهان بریزید سوهان زود خودشو میگیره بعد از سرد شدن و گرفتن در ظرف در بسته نگهداری کنید .

یاداشت دستور تهیه

میتونید مایع سوهان رو چند بار درست کنید و هر بار از یه نوع مغز استفاده کنید .

اگر دوست دارید مغزها مزه برشته گی داشته باشند میتونید قبل ریختن داخل مایع سوهان مغزها رو داخل تابه روی گاز یا داخل فر تست و برشته کنید تا جایی که رنگ مغز عوض نشود .

مغزها بخصوص گردو رو زود اضافه نکنید چون باعث به روغن افتادن سوهان میشود .

من دفعه اول اشتباها در ظرف پیرکس درست کردم اشتباه منو تکرار نکنید چون پیرکس زود حرارت رو منتقل میکنه و گرما رو تو خودش نگه میداره و زود میسوزونه مایع سوهان رو . تو یه ظرف ترجیحا تفلون ضخیم یا استیل جنس ضخیم درست کنید

زعفران زیاد اضافه نکنید چون مایع سوهان بعد اینکه به غلظت و زمان مناسب برداشتن از شعله گاز پیدا کرد رنگ سوهان خودبخود طلایی تر میشه پس نیازی نیست زعفران زیاد اضافه کنید

میتونید به اندازه 10 تا 20 از روغن دستور کم کنید اگر از مغزجات روغنی استفاده میکنید

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 690 کیلو کالری
  • کربوهیدرات: 86گرم
  • پروتئین: 11گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد