شیرینی زنجبیلی نرم مناسب گیاهخواران

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی نرم مناسب گیاهخواران

خیلی آسان
ارزان

شیرینی زنجبیلی نرم مناسب گیاهخواران
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی زنجبیلی نرم مناسب گیاهخواران

  • 1 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1 پیمانه آرد سبوس دار
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری آسیاب شده زنجبیل
  • 1 پیمانه ریز شده زنجبیل آبنباتی
  • 1 پیمانه شکر دانه ریز
  • 2 قاشق غذاخوری آسیاب شده تخم کتان
  • 1/2 پیمانه بدون شکر سس سیب
  • 1/4 پیمانه روغن کانولا
  • 1 قاشق چایخوری عصاره پوست لیموترش
  • 1 قاشق غذاخوری تازه آب لیموترش
  • 1/4 پیمانه شکر دانه ریز

طرز تهیه

  1. آرد ها و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک زنجبیل آسیاب شده و زنجبیل آبنباتی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  2. شکر و تخم کتان آسیاب شده و سس سیب و روغن و پوست و آب لیموترش را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
  3. مخلوط مواد مرطوب را یک جا به مواد خشک اضافه کنید و با دقت با یک قاشق چوبی مخلوط کنید. مطمئن شوید تمام ذرات آرد مرطوب شده و خوب مخلوط شوند. خمیر را به شکل یک صفحه گرد در بیاورید و داخل پوشش پلاستیکی (آنی) بپیچید و یک ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.
  4. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  5. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و با دست خمیر را به شکل گلوله هایی به اندازه گردو در بیاورید. گلوله ها را در شکر دانه ریز بغلتانید و در سینی فر بچینید. با کف دست گلوله ها را کمی فشار دهید تا تخت شوند. شیرینی ها را 15 تا 18 دقیقه تا کمی قهوه ای شوند ولی وسطشان هنوز کمی نرم باشد در فر بپزید.
  6. آنها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها 5 دقیقه در سینی خنک شوند سپس آنها را روی توری فلزی بچینید تا کاملاً خنک شوند.  
  7. شیرینی ها اگر در ظرف محفوظ از هوا در دمای اتاق نگهداری شوند تا 4 روز ماندگاری دارد.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد