تورتیلای سالمون دودی پخته در فر

گروه: 
فصل: 
توسط

تورتیلای سالمون دودی پخته در فر به همراه فلفل و سس پستو
سیب زمینی های مانده را در این املت اسپانیایی خوشمزه که پر است از سالمون دودی، فلفل قرمز شیرین بریانی شده و سس پستو به مصرف برسانید.

تقریبا مشکل
تقریبا گران

تورتیلای سالمون دودی پخته در فر
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

سرو شود :

  • به مقدار لازم برگ کاهو یا کاسنی اندیو یا شاهی، برای سرو کردن

  • به مقدار لازم روغن برای چرب کردن
  • 8 عدد تخم مرغ زده شده
  • 300 گرم سیب زمینی پخته (بریانی یا آب پز فرقی ندارد)، خرد شده به شکل تکه های درشت
  • 140 گرم سالمون دودی خرد شده
  • 4 عدد فلفل قرمز شیرین بریانی شده کوچک خرد شده
  • 4 قاشق غذا خوری سس پستو

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد داغ کنید. کف یک قالب تارت را کاغذ روغنی بیندازید و آن را به دیواره ها فشار دهید به طوری که 1 سانتی متر از لبه های آن آویزان باشد.
  2. به این شکل راحت تر می توان کاغذ را از ظرف جدا کرد. کاغذ را با کمی روغن چرب کنید.

  3. تخم مرغ ها را در یک کاسه به همراه کمی ادویه بزنید، سیب زمینی، سالمون دودی و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب بریزید.
  4. چند قاشق پستو روی آن بریزید. تورتیلا را به مدت 30 دقیقه تا زمانی که خودش را بگیرد و شروع به قهوه ای شدن کند در فر بپزید.
  5. بگذارید 5 دقیقه بماند و خنک شود سپس برش دهید یا بگذارید کاملاً‌ خنک شود سپس با سالاد سرو نمایید.

    ترجمه شده از سايت :bbcgoodfoodme.com
    Copyright (c) : bbcgoodfoodme.com

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 757 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 17گرم
  • کربوهیدرات: 63گرم
  • چربی اشباع(گرم): 37گرم
  • پروتئین: 34گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد