اسلايس گردو و شیرعسلی

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم اسلايس گردو و شیرعسلی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

اسلايس گردو و شیرعسلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد پایه (کراست)

  • 120 گرم كره
  • 60 گرم پودر قند
  • 180 گرم آرد قنادی
  • 1/8 قاشق چایخوری وانيل

مواد رويه

  • 150 گرم آرد قنادی
  • 60 گرم شكر قهوه ای
  • 2 قاشق چایخوری دارچين
  • 100 گرم كره

مواد ميانی

  • 300 گرم شير عسلی 300 گرم (قوطی فلزی)
  • 30 گرم كره
  • 1 قاشق سوپ خوری شربت کارامل یا عسل
  • 1 قاشق سوپ خوری پودر قهوه (من از پودر کاپوچینو استفاده کردم)
  • 100 گرم گردوی نگینی

جهت تزیین:

  • 1/2 پیمانه شکلات ذوب شده

طرز تهیه

  1. ابتدا پایه (کراست) را آماده میکنیم. كره به دمای محیط رسیده، پودر قند و وانيل را با سرعت بالای همزن برقی به مدت یک دقيقه بزنيد تا کره باز شود.
    سپس آرد را اضافه کنید. تا جاییکه امکان دارد مواد را با قاشق بهم بزنید و سپس با دست مخلوط كنيد تا به صورت خمیر دراید. اگر خمیرتان چسبناک بود، آن را داخل مشما قرار دهید و به مدت يكساعت در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگیرد.
  2. كف قالب با ابعاد 20 در 30 يا قالب با ابعاد 25 در 25 را با فویل آلومينيومی بپوشانيد به طوري كه فويل از قالب بیرون بزند. روی فویل را با فرچه چرب کنید. سپس خمير را روي فويل به طور یکنواخت پهن كنيد. قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا خمیر به مدت 10 دقيقه بپزد.سپس آن را از فر بيرون آورده و بگذاريد تا سرد شود.اکنون رویه را اماده میکنیم. 
  3. طرز تهيه رويه:
    آرد، شكر قهوه ای و دارچين را در کاسه ای مخلوط كنيد.
    كره نگینی و به دمای محیط رسیده را به آن اضافه كنيد و ورز دهيد تا مواد به صورت خمير درآيد. این خمیر را داخل مشما بگذارید و به مدت یک ساعت در فريزر قرار دهید. 
    اکنون مواد میانی را اماده میکنیم. 
  4. مواد ميانی:
    شير عسلی، كره ، شربت كارامل (یا عسل) و پودر قهوه را با هم در قابلمه کوچکی مخلوط كنيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد. حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد 3 دقيقه بجوشد.
  5. مواد را از روي حرارت برداشته، پس از اینکه ولرم شد، گردوي خرد شده را به آن اضافه كنید و این مواد را روي خمير سرد شده بريزيد.
    مواد رویه را از فريزر در آورده و درشت رنده كنيد و روي مواد مياني پخش كنيد.
  6. مجددا قالب را درون فر قرار دهيد و به مدت 10 تا 15 دقيقه بپزيد.
    قالب را از فر در آورده و پس از سرد شدن كامل به شكل دلخواه برش زده و به دلخواه با شکلات ذوب شده تزیین کنید. برای راحتی، قبل از اینکه برش بزنید میتوانید آن را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود و راحت برش بخورد.
  7. من برای شربت کارامل از سیروپ کارامل تاژینه استفاده کردم اما این شربت را خودتان هم میتوانید تهیه کنید.

یاداشت دستور تهیه

اسلایسها را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید و یک ساعت قبل از سرو، بیرون یخچال بگذارید. 
برای تهیه شربت کارامل یه هر میزانی که از شکر استفاده میکنید، دقیقا نصف آن را از اب استفاده نمایید.به عنوان مثال یک لیوان شکر را داخل قابلمه با حرارت بالا میگذاریم تا شکر آب شود (اصلا بهم نمیزنیم فقط هر از گاهی با خود قابلمه تکان میدهیم تا زیر و رو شود و همه شکر اب شود). نصف لیوان اب را اضافه میکنیم. دمای اب مهم نیست. حتی اگر اب جوش هم بریزید، شکر مثل نبات سفت میشود. بعد با حرارت ملایم، کم کم نبات آب میشود. اجازه دهید تا به غلظت عسل برسد (دقت کنید در تمام مراحل به هیچ عنوان نباید با قاشق یا هر وسیله دیگری آن را بهم بزنید).نوش جان

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 201 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد