میگو پفکی

فصل: 
Featured Chef مائده

طرزتهیه میگو پفکی مواد لازم میگو پفکی تهیه درمنزل میگو پفکی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

میگو پفکی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

میگو پفکی

  • 1 کیلوگرم میگو
  • 1 قاشق سوپ خوری آبلیمو
  • 2 قاشق سوپ خوری ماست (چكیده)
  • 1 عدد پیاز
  • 2/3 لیوان آرد
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چایخوری زعفران
  • 1 قاشق چایخوری بیكینگ پودر
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و رگ موجود در كمر آن را خارج میكنیم سپس آن 3دقیقه در آب جوش میجوشانیم و بعد آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم و مقداری آبلیمو و فلفل سیاه را اضافه كرده بعد آن را مخلوط می کنیم .
  2. در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . 
    در ظرفی مناسب آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط كرده و با همزن برقی خوب میزنیم تا یكدست شود
  3. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بی افزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .
  4. یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 574 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد