کتف مرغ تند عسلی

فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل کتف مرغ تند عسلی

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

کتف مرغ تند عسلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 7 نفر

  • 1300 گرم کتف مرغ
  • 1 فنجان عسل
  • 2 قاشق غذا خوری پودر کاری
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل کاین

طرز تهیه

  1. کتف ها را بشویید و با دستمال خشک کنید.
  2. آنها را به صورت یک لایه داخل یک سینی فر بچینید.
  3. 10 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید.
  4. در این مدت در یک کاسه ی کوچک باقی مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
  5. نصف مخلوط عسل را روی کتف ها بریزید و 10 دقیقه در فر بپزید.
  6. با استفاده از انبر کتف ها را برگردانید.
  7. باقی مخلوط عسل را با قاشق روی آنها بریزید و 10 دقیقه دیگر در فر بپزید.
  8. بگذارید قبل از سرو کردن کمی خنک شود.

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد