شیرین قورمه گیلانی

فصل: 
توسط

طرزتهیه شیرین قورمه گیلانی مواد لازم شیرین قورمه گیلانی تهیه درمنزل شیرین قورمه گیلانی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

شیرین قورمه گیلانی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 4ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرین قورمه گیلانی

  • 400 گرم گوشت گوسفندی خورشی
  • 3 پیمانه آب
  • نمک فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • 3 قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 1 پیمانه قیسی یا الو خورشی
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کشیده غلیط

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه شیرین قورمه گیلانی گوشت را کمی در روغن تفت داده و بعد با اب گذاشته تا پخته شوده زمانی که جوش آمد کف روی آن را گرفته
  2. بعد با حرارت ملایم 3 ساعت بپزید. پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه میکنیم تا 1 ساعت هم با نمک و فلفل بپزد.
  3.  روغن را در تابه ای گرم کرده پیاز را در آن تفت دهید کمی که طلایی شد قیسی یا آلو های خورشی را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. پس از 2/5 ساعت که گوشت پخت  مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.نوش جان

یاداشت دستور تهیه

شیرین قورمه غذای محلی استان گیلان بسیارخوشمزه و ملس حتی میتونید به این خورش کشمش پلویی هم اضافه کنید 

البته برای ملس شدن خورش 

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 721 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد