خوراک بادمجان و فلفل و قارچ شیتاکه با سس سویا

فصل: 

آموزش خوراک بادمجان و فلفل و قارچ شیتاکه با سس سویا

خیلی آسان
ارزان

خوراک بادمجان و فلفل و قارچ شیتاکه با سس سویا

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1 عدد موسیر ریز شده
  • 1 قاشق چایخوری سرکه برنج
  • 1 قاشق چایخوری سرکه سیب
  • 1 قاشق چایخوری نکتار آگاوه
  • 2 قاشق چایخوری سس سویا
  • 2 قاشق چایخوری آب
  • 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • 1 عدد لیموترش آب گرفته
  • نمک دریایی دانه درشت نصف قاشق چایخوری
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 5 حبه سیر پوست کنده و کوبیده شده
  • 450 گرم فلفل دلمه ای، به شکل نوارهایی 2.5 سانتی متری برش خورده
  • 1 عدد بادمجان، به شکل نوارهایی به ابعاد 2.5 در 7.5 سانتی متر برش خورده
  • 4 عدد قارچ شیتاکه، به شکل نوارهای 2.5 سانتی متری برش خورده
  • کنجد سیاه برای تزئین
  • لیموی قاچ خورده برای تزئین
  • گشنیز تازه برای تزئین

طرز تهیه

  1. نه ماده ی اول را در یک کاسه ی کوچک مخلوط کرده و کنار بگذارید. اجازه دهید موسیر 20 دقیقه در سس خیس بخورد تا تندی آن گرفته شود.
    روغن زیتون را در یک تابه ی بزرگ روی شعله متوسط داغ کنید.
  2. سیر را اضافه کرده و 5 دقیقه تا طلایی شود تفت دهید. فلفل، بادمجان و قارچ را اضافه کنید و 2 قاشق غذاخوری آب در تابه بریزید و در آن را بگذارید.
  3. 10 دقیقه با در بسته به پخت ادامه دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند.
    در تابه را بردارید و شعله را زیاد کنید.
  4. 10 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید و مواد را هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند.
    آنها را در دیس بکشید و سس را روی آنها بریزید.
  5. کمی کنجد و گشنیز تازه روی آنها بپاشید و سرو نمایید.

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد