كيک كنجدي

فصل: 
Featured Chef Ashpazi_r_sh

طرزتهیه كيک كنجدي مواد لازم كيک كنجدي رسیپی كيک كنجدي

آسان
تقریبا ارزان

كيک كنجدي
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

كيک كنجدي

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1/2 لیوان آرد
  • 1 لیوان شکر
  • 1 لیوان شیر
  • 1/2 پیمانه روغن مایع
  • 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق مرباخوری وانیل یا اسانس وانيل
  • كنجد به ميزان لازم

طرز تهیه

  1. تخم مرغ رو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغ رو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه
  2. بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا 3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله به مواد اضافه كرده و به شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم 
  3. كنجد پاشيديم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 244 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.