چای گرانولا و بذر و مهره دارچین. گیاهی. گلوتن

فصل: 

چای گرانولا و بذر و مهره دارچین. گیاهی. گلوتن

خیلی آسان
ارزان

چای گرانولا و بذر و مهره دارچین. گیاهی. گلوتن

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1/2 فنجان بادام خام
  • 1/2 فنجان بادام هندی
  • 3/4 فنجان آرد بادام یا آرد نارگیل
  • 1 فنجان جو پرک شده (فاقد گلوتن)
  • 1/3 فنجان حبوبات گندم سیاه
  • 1/2 فنجان گیلاس ترش خشک شده
  • 1/4 فنجان شاه توت
  • 1/4 فنجان تکه های نارگیل ترد
  • 1/4 فنجان پسته
  • 1/4 فنجان تخم آفتابگردان
  • 1 قاشق غذاخوری دانه کنجد بو داده
  • نمک به مقدار لازم
  • 1/4 فنجان شربت افرا
  • 1 قاشق غذاخوری چای دارچین
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره ی وانیل
  • 1/3 فنجان روغن نارگیل (مایع)

طرز تهیه

  1. فر را بر روی 275 درجه قرار دهید . از یک کاغذ مخصوص پخت و یا یک اسپیلات استفاده کنید .
    عنصر اصلی گرانولای شما آجیل است که شما باید آن ها را با یکدیگر خرد کرده و به خوبی ترکیب کنید .
    آجیل های خود را از قبیل نارگیل، جو، غلات و حبوبات، آلبالو خشک، انواع توت ها ، دانه آفتابگردان، دانه کنجد و نمک را در یک کاسه ی بزرگ بهم بزنید .
  2. هنگامی که آن را به خوبی مخلوط کردید در یک کاسه ی کوچک  شربت، چای، عصاره روغن را بهم بزنید سپس آن را در کاسه ی بزرگ ریخته و به طور کامل مخلوط کنید .
    مخلوط خود را بر روی ورقه ی مخصوص پخت بمدت 40 الی 45 دقیقه بپزید تا زمانی که به رنگ طلایی در بیاید سپس اجازه دهید تا گرانولا سرد شود .

ارزش غذایی

(رژیمی, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد