ساوارين باقلوا با كرم كاسترد

فصل: 
توسط

طرزتهیه ومواد لازم ساوارين باقلوا با كرم كاسترد

تقریبا مشکل
تقریبا گران

ساوارين باقلوا با كرم كاسترد
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 5دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

شربت

  • 1/5 پیمانه شکر
  • 1/2 پیمانه آب
  • 1/4 پیمانه گلاب
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

کیک

  • 6 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه شکر
  • 1 قاشق مرباخوری هل
  • 1/4 پیمانه روغن مایع
  • 1/2 پیمانه ماست
  • 1/2 پیمانه پودر نارگيل
  • 2 1/3 پیمانه آرد
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

کرم کاسترد

  • 1 پیمانه شیر سرد
  • 3 قاشق غذاخوری سرپر پودر کاسترد
  • 1/2 پیمانه شکر
  • 1 بسته خامه صبحانه

طرز تهیه

  1. ابتدا شربت را آماده ميكنيم شكر را با آب ميذاريم بجوشه و قوام بياد ، سپس را گلاب اضافه ميكنيم ، از رو حرارت برداشته و زعفران دم كرده اضافه ميكنيم و ميذاريم خنك بشه.
  2. برای کیک تخم مرغ را با شكر و پودرهل با دورتند همزن حسابي هم ميزنيم تا كاملا پوك بشه ، سپس روغن مايع ميريزيم ، تو اين مرحله ماست و پودرنارگيل هم اضافه ميكنيم، آرد را با بكينگ پودر سه بار الك و كم كم به مواد اضافه و دوراني هم ميزنيم
  3. مواد را تو قالب ساوارين ريخته و تو فردا 180 درجه به مدت بيست دقيقه ميذاريم ، بعد از پختن و خنك شدن با خلال دندان روي ساوارين ها را سوراخ ميكنيم و شربت نيمه داغ را روي باقلوا ريخته و روشو باسلفون ميپوشانيم و ميذاريم تا شربت به خوردش برود.
  4. براي تهيه كرم كاسترد به شير سرد پودر كاسترد و شكر اضافه کرده و هم ميزنيم تا كاملا حل بشه ، سپس ميذاريمم روحرارت و همزمان هم ميزنيم تا غليظ بشه ، بعدش يك پاكت خامه صبحانه اضافه و هم ميزنيم تا كرم يكدست بشه ، ظرف كرم را از روي حرارت برداشته و روشو باسلفون ميپوشانيم و ميذاريم خنك بشه ، بهتره يك شب تو يخچال بمونه. بعد تو قيف ريخته و روي باقلواها را با كرم پركرده و كمي خلال پسته ميريزيم. 
  5. اگر قالب ساوارين دردسترس ندارين ميتونين توقالب بيست در سي بريزين و چهل و پنج دقيقه بذارين توفر و بعد برش بزنين و روش كرم بذارين. و به دلخواه تزیین کنید. نوش جان.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 1010 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد