ساوارین

فصل: 
توسط
Featured Chef عارف داوودی

طرزتهیه ساوارین مواد لازم ساوارین تهیه خانگی ساوارین

آسان
تقریبا ارزان

ساوارین
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 10 نفر

ساوارین

  • 1 قاشق غذاخوری مايه خمير
  • 3 قاشق سوپ خوری شکر
  • 125 میلی لیتر شير ولرم
  • 300 گرم آرد
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 نوک قاشق چایخوری وانیل
  • 1 نوک قاشق چایخوری نمک
  • 180 گرم كره آبكرده ولرم

تزيين ساوارين

  • 150 میلی لیتر شربت بار
  • 120 گرم خامه
  • ميوه جهت تزيين ساوارين
  • 3 قاشق غذاخوری مارمالاد زردآلو

طرز تهیه

  1. مايه خمير، شكر و دو قاشق غذاخوري از كل مقدار آرد را درون كاسه مخلوط كرده، شير ولرم را به آن اضافه كرده، هم بزنيد. در ظرف را گذاشته، در جاي گرم به مدت 10 دقيقه قرار دهيد تا مايه خمير عمل كرده و روي آن محدب شود.
  2. تخم مرغ ها، وانيل و نمك را كاملاً هم بزنيد تا كرم رنگ و كش دار شود. مايه خمير عمل آمده را با مخلوط تخم مرغ هم زده، آرد الك شده را كم كم اضافه كرده، با همزن مخلوط كنيد. روي كاسه را پوشانده، مدت نيم ساعت به خمير استراحت دهيد تا حجمش 2 برابر شود سپس كره آبكرده ولرم را به خمير اضافه كرده، به كمك همزن آن را به خورد خمير بدهيد.
  3. پايه ها همزن را زياد درون خمير فرو نبريد تا خمير روي پايه هاي همزن بالا نيايد. خمير را درون قيف پارچه اي كه سرماسوره ي گرد به قطر يك سانتي متر درون آن گذاشته ايد ريخته قالب هاي ساوارين را تا نيمه ي حجمشان با اين خمير پركنيد. حدود 15 دقيقه به خمير استراحت مجدد دهيد تا پف كند.
  4. فر را روي حرارت 140 درجه سانتيگراد روشن كنيد و بعد از استراحت دوم خمير (درون قالب) قالب ها را درون فر بگذاريد. شيريني ها را به مدت 25 دقيقه بپزيد تا رويه ي آن ها كاملاً طلائي شود. وقتي شيريني ها را از فر در آورديد، بگذاريد داغي آنها گرفته شود.
  5. سپس روي تور سيمي برگردانيد. وقتي كمي خنك شدند با يك عدد خلال دندان روي آنها منافذي ايجاد كنيد و شربت غليظ را روي آنها بريزيد تا كاملاً به خوردشان برود. (اين كار را با قلم موي آشپزخانه هم مي توانيد انجام دهيد) وقتي ساوارين ها كاملاً خنك شدند، قسمت گودي روي آن ها را خامه ي فرم گرفته شكوفه زده و با ميوه هاي دلخواه تزيين كنيد.
  6. در انتهاي كار مارمالاد زردآلو را گرم كرده، از تنزيب رد كنيد تا يكدست شود و آن را با قلم مو روي ميوه ها و ساوارين ها بماليد. ماليدن مارمالاد بر روي ساوارين ها فقط براي جلا دادن به كاراست. مي توانيد آنرا حذف كرده و روي ميوه ها را با ژله ي محلول، آگار آماده شده يا بريلو بپوشانيد تا پلاسيده نشوند

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 742 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد