ساوری پلو

فصل: 
Featured Chef آقای حسینی

طرزتهیه ومواد لازم ساوری پلو

تقریبا مشکل
تقریبا گران

ساوری پلو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

ساوری پلو

  • 3 پیمانه برنج
  • 1 پیمانه رشته پلویی
  • 1 پیمانه بلغور گندم
  • 1/2 پیمانه لپه
  • 1/2 پیمانه لوبیا چشم بلبلی
  • 1/2 پیمانه عدس
  • 300 گرم گوشت گوسفندی
  • 2 عدد پیاز
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران دم شده
  • 1 قاشق غذاخوری زردچوبه
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • 1/2 پیمانه روغن

طرز تهیه

  1. بلغور را با دوپیمانه اب و دارچین میگذاریم تا کاملا پخته شود و بعد آن را ابکش میکنیم. در تابه ای پیاز را به همراه گوشت میریزیم و کمی تف میدهیم.
  2. در این مرحله گوشت گوسفند روعن انداخته و پیاز نیز اب می اندازد. شعله را کم میکنیم و اجازه میدهیم گوشت داخل روغن خودش و اب پیاز تف بخورد. کمی فلفل سیاه به ان می افزاییم و به مواد داخل تابه اب اضافه کرده و میگذاریم تا کاملا پخته شود.
  3. حبوبات را جداگانه پخته و به مواد داخل تابه اضافه میکنیم و با کمی روغن ان ها را تف می دهیم. برنج را داخل قابلمه ریخته و در لحظات اخر رشته و بلغورگندم را به ان اضافه کرده و ان را آبکش میکنیم.
  4. به مانند تملم پلوها ساوری را دم کرده و نوش جان می کنیم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 621 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد