سس براق فوری

فصل: 
Featured Chef الهه

طرزتهیه سس براق فوری مواد لازم سس براق فوری تهیه درمنزل سس براق فوری

آسان
تقریبا ارزان

سس براق فوری
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 6 نفر

سس براق فوری

  • 3 قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین 3 ق س یا 30 گرم
  • 3/4 پیمانه آب سرد 3/4 پیمانه یا 180 گرم
  • 2/3 پیمانه شیرعسلی 2/3 پیمانه یا 210 گرم (قوطی فلزی با مارکهایی مثل والفجر
  • 300 گرم شکلات سفید
  • 1 قاشق سوپ خوری رنگ سفید
  • 200 گرم آب
  • 300 گرم گلوکز
  • 300 گرم شکر
  • رنگ دلخواه به میزان لازم

طرز تهیه

  1. در این دستور هم رنگ سفید داریم و هم رنگ دلخواه که بعد از خنک شدنِ سس, به آن اضافه میشود. 
    و اما برای تهیه سس, ابتدا سه چهارم پیمانه آب سرد و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا ژلاتین پف کند. 
  2. شکلات سفید و شیرعسلی را در ظرفی که مقاوم به حرارت باشد, بریزید و کنار بگذارید. 
    در یک قابلمه کوچک 200 گرم آب و گلوکز و شکر را باهم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشند. این مخلوط دو تا سه دقیقه باید بجوشد.
  3. حالا مخلوط ژلاتین را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر اجازه دهید تا روی حرارت بماند و بجوشد تا ژلاتین کاملا در مواد حل شود. 
  4. مخلوط بدست آمده را روی ظرف حاوی شکلات و شیرعسلی ریخته و چند دقیقه صبر میکنیم تا شکلات شل شود. رنگ سفید را نیز اضافه کنید.
  5. سپس با گوشتکوب برقی درحالیکه سر گوشتکوب کاملا در مایع قرار دارد, مخلوط را کمی میزنیم تا یکنواخت شود. اصلا نباید سرِ گوشتکوب بیرون باشد چون موجب ایجاد حباب در سس میشود. بهتر است از ظرف استوانه ای گود استفاده شود تا گوشکوب کاملا داخل سس قرار گیرد. 
  6. روی مخلوط را با سلفون میپوشانیم به طوریکه سلفون کاملا با سطح سس در تماس باشد تا سس رویه نبندد. سپس سس را در یخچال قرار میدهیم. 
  7. زمانی که دمای سس به 29 درجه سانتیگراد (یا 85 درجه فارنهایت) رسید و یا در واقع کاملا خنک شد, رنگ دلخواه را اضافه میکنیم و با قاشق بهم میزنیم تا یکدست شود. فقط مراقب باشید قاشق را از سس درنیاورید تا در آن حباب ایجاد نشود. میتوانید رنگهای داست پودری نیز به آن اضافه کنید. خوبی این سس آن است که به راحتی و بدون دردسر, میتوانید سس را در ظرفهای مختلفی بریزید و به هر قسمت رنگ دلخواه اضافه کنید و رنگهای مختلفی بدست آورید. 
  8. در این لحظه میتوانید سس را روی دسر یخ زده یا کیک خامه ای یخ زده بریزید. اگر امکان پذیر است و سطح دسر یا کیکتان صاف است, با پالت یک بار روی سطح سس بکشید. 
  9. اجازه دهید اضافات سس پایین بریزد و بعد به ظرف سرو منتقل کنید و در یخچال بگذارید تا دسر یا کیک به مرور یخش باز شود و قابل استفاده شود. 
  10. اضافات سس را میتوانید در ظرف دربسته در یخچال نگه دارید. زمان استفاده, مجددا آن را بن ماری کنید و مراحل قبل را انجام دهید. نوش جان

یاداشت دستور تهیه

میتونید بعد از ریختن سس روی دسر یا کیک, کمی داست طلایی روی سطح آن بپاشید.

سس را میتوانید در دمای محیط نیز بگذارید تا کاملا خنک و قابل استفاده شود. اگر در یخچال گذاشتید, مراقب باشید که زود نبندد. 

در رسپی اصلی از لایت کورن سیروپ استفاده شده است که ما با گلوکز آن را جایگزین کردیم و نتیجه عالی گرفتیم.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 502 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد