سس باربکیوی خانگی

فصل: 
توسط

از نظر نویسنده ی این دستور آشپزی که خود یکی از شهروندان کانزاس سیتی است، این بهترین دستور تهیه برای درست کردن سس باربکیوی خانگی است! این سس شیرین، ترش، دودی و از همه لحاظ فوق العاده است. در صورت تمایل می توانید آن را مناسب گیاهخواران و بدون گلوتن تهیه کنید.

آسان
تقریبا ارزان

سس باربکیوی خانگی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

  • 450 گرم سس گوجه فرنگی
  • 1/2 فنجان سرکه سیب
  • 1/3 فنجان عسل یا نکتار آگاوه
  • 1/4 فنجان رب گوجه فرنگی
  • 1/4 فنجان شیره ی قند
  • 4 قاشق غذا خوری سس ورسستر شایر
  • 2 قاشق چای خوری سس دودی مایع
  • 1 قاشق چای خوری پاپریکای دودی
  • 1 قاشق چای خوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 1/2 قاشق چای خوری پودر پیاز
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • به مقدار لازم پودر فلفل کاین برای تندی بیشتر(اختیاری)

طرز تهیه

  1. همه ی مواد را در یک روغن دان متوسط هم بزنید. روی شعله ی نسبتاً زیاد بگذارید تا به آهسته غل خوردن بیفتد. شعله را روی نسبتاً کم بگذارید و اجازه بدهید 20 دقیقه یا تا زمانی که سس کمی غلیظ شود با در باز آهسته غل بخورد.

  2. بلافاصله از سس استفاده نمایید یا آن را تا یک هفته در یک ظرف محفوظ از هوا در یخچال نگهداری نمایید.

  3. اگر این سس را برای گیاهخواران تهیه می کنید حواستان باشد از نوعی سس ورسسترشایر استفاده کنید که مخصوص گیاهخواران باشد.

    ترجمه شده از سايت :gimmesomeoven.com
  4. Copyright (c) :gimmesomeoven.com
  5. سس باربکیوی خانگی
  6. سس باربکیوی خانگی

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد