سرلاک گندم، ذرت و تره فرنگی

فصل: 
توسط

دستورتهيه و اموزش تهيه درمنزل سرلاک گندم، ذرت و تره فرنگی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

سرلاک گندم، ذرت و تره فرنگی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 8 نفر

  • 4 عدد گوشه ذرت
  • 1 قاشق غذا خوری پوست لیموی تکه شده تازه
  • 2 قاشق غذا خوری آب لیموی تازه
  • 1/4 فنجان کره ذوب شده
  • 1 قاشق غذا خوری عسل
  • 2 فنجان سرلاک پخته نشده
  • 4 عدد تره فرنگی تکه شده

ادویه ها

  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. ذرت را در ظرفی بزرگ ریخته و با اندازه کافی آب ریخته تا روی آن را بگیرد. در ظرف را گذاشته و بگذارید آب به جوش آید. به محض اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، شعله را خاموش کرده و بگذارید ظرف با در بسته 5 دقیقه بماند.
  2. ذرت را از ظرف بیرون آورده، و بگذارید خنک شود. سپس با یک چاقوی تیز دانه های ذرت را از چوبه جدا کنید.
  3. اضافه شونده ها را با ترکیب پوست لیمو، آب لیمو، کره آب شده، عسل، نمک، و فلفل در یک کاسه بزرگ آماده نمایید.
  4. سرلاک پخته نشده را در زیر آب سرد آب کشیده تا وقتی آب رد شده از داخل آن شفاف شود.
  5. سرلاک را در ظرف حاوی آب جوش نمک خورده بر طبق دستوارت بسته بپزید.
  6. سرلاک، دانه های ذرت و تره فرنگی های قارچ شده را به ظرف اضافه نموده به همراه چاشنی ها و قاطی کرده تا به طور مساوی پوشانده شود. نمک و فلفل بزنید و میل کنید.

  7. ترجمه شده از سايت :justataste.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد