نوشیدنی ملوکولی سانگریا سفید در سوسپانسیون

فصل: 
توسط
Featured Chef molecularrecipes-com

یک سانگریا خوشمزه، تازه، فوق العاده نرم و صاف و مخملی با میوه ها و برگ های نعنای معلق در سطوح مختلف. همانطور که مهمانان شما محو تماشای این سانگریای خیره کننده می شوند، از میوه های خوشمزه مختلف داخل آن هم به شیوه ای ظریف و فوق العاده لذت می برند.
این تکنیک است که توسط سرآشپز فران آدریا ایجاد شده است. با کمی غلیظ شدن سانگریا سفید با صمغ زانتان، نه تنها می توان مواد جامدی همچون میوه ها را در آن معلق کرد، بلکه همچنین بافت نرم و مخملی ای خواهید داشت که مهمانانتان واقعا جذب آن خواهند شد. شما همچنین می توانید علاوه بر میوه، از سوسپانسیون خاویار در آبمیوه هم برای یک اثر خاص و فوق العاده اضافی استفاده کنید.

اما این تکنیک می تواند فراتر از ترکیب مولکولی مورد استفاده قرار گیرد. یکی از خلاقیت های غذاهای مولکولی سرآشپز فران آدریا یک سوپ ژامبون شفاف با خاویار معلق در هندوانه است.
در این تکنیک، استفاده از مایعات شفاف بسیار مهم است چرا که به این ترتیب شما می توانید میوه های معلق زیبا را به نمایش بگذارید. هنگام غلیظ کردن صمغ زانتان باید به دو چیز دقت کنید و مطمئن شوید که حتما مایع شفاف باقی می ماند. حباب های هوا و کیفیت صمغ زانتان.

حباب های هوا مایع را مات می کنند پس باید ایجاد این حباب ها را به حداقل برسانید و اگر تشکیل شدند آن ها را حذف کنید. صمغ زانتان باید کیفیت بالایی داشته باشد چرا که در غیر این صورت ممکن است مایع غلیظ شده آن مات شود. حتی اگر فروشندگان آن ها با یک نام بخوانند، درجه ها و انواع مختلف بسیاری از هیدروکلوئیدهایی مانند صمغ زانتان وجود دارد. نسخه های ارزان و بی کیفیت، خالص نیستند و یا برای کاربردهای دیگر تولید شده اند یا این که صرفا بی کیفیت هستند. مواد افزودنی در فروشگاه ما بالاترین درجه کیفیت مواد خوراکی را دارند و همگی برای اطمینان از دریافت بهترین نتایج در آشپزخانه خود ما تست می شوند.
آیا برای امتحان کردن این تکنیک ساده و سرگرم کننده حاضرید؟

مشکل
تقریبا گران

نوشیدنی ملوکولی سانگریا سفید در سوسپانسیون
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 2 نفر

سانگریا سفید

  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 90 سی سی آب گلابی (یا آب سیب)
  • 1 عدد پوست لیموی کوچک
  • 1/2 عدد پوست پرتقال
  • 1/2 عدد سیب سبز
  • 10 عدد توت فرنگی
  • 15 دانه انگور سفید
  • 1 برش هندوانه قرمز
  • 1 برش آناناس
  • 1 لیتر آبمیوه انگور سفید

سانگریا سفید در سوسپانسیون

  • 600 گرم آبمیوه انگور سفید
  • 1/8 گرم صمغ زانتان (0.28٪)
  • تکه های برش خورده کوچک (3 میلی متر) انواع میوه های مختلف (سیب سبز، توت فرنگی، هندوانه، آناناس، انگور قرمز)
  • برگ های کوچک نعناع

طرز تهیه

  1. سانگریا سفید : میوه را به تکه های کوچک برش دهید، مثل این که سالاد میوه درست می کنید. آبمیوه انگور سفید ، آبمیوه، شکر، میوه های برش داده شده و پوست مرکبات را در یک پارچ با هم مخلوط کنید. 
  2. بگذارید برای 8 ساعت در یخچال بماند. سانگریا را از یک صافی ریز و یک پارچه سفید و تمیز بگذرانید تا تمام میوه ها و ناخالصی های آن گرفته شود. 
  3. غلیظ کردن سانگریا سفید :سانگریا سفید را با صمغ زانتان مخلوط کنید. برای جلوگیری از ایجاد حباب های هوا و حفظ شفافیت سانگریا، ما استفاده از همزن مغناطیسی را برای این کار توصیه می کنیم.
  4. با این حال، شما می توانید از یک مخلوط کن غوطه ور شونده منظم استفاده کنید و سپس برای از بین رفتن حباب ها اجازه دهید مخلوطتان در یخچال استراحت کند. استفاده از روش دوم در نهایت نتیجه ای به شفافیت مورد اول نخواهد داشت. 
  5. تا زمان سرو مخلوط را در یخچال نگهداری کنید.تزئین و سرو:یک جام مارتینی را با سانگریا سفید غلیظ شده پر کنید. میوه های مختلف و برگ های نعناع را با دقت در سطوح مختلف سانگریا سفید بچینید.
  6. اصولا سیب در بالاترین لایه می ماند چون هوای زیادی دارد، پس برای فرو بردن آن زیاد خودتان را اذیت نکنید، آن جا نمی ماند.

یاداشت دستور تهیه

جام را با برگ های نعناع تزئین کنید.

سوسپانسیون یا تعلیق  به مخلوط کلوئیدی جامد در مایع گفته می‌شود. به مخلوط غیرهمگنی که از پخش شدن ذرات جامد در مایع به وجود می‌آید ( يا مايع در گاز ) سوسپانسیون می‌گویند، مانند خاکشیر در آب، شربت آنتی بیوتیک، شربت معده، دوغ، آبلیمو،

 

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 200 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: استخدام و کاریابی