ساندویچ کوفته قلقلی با پنیر ریکوتا

فصل: 
توسط
Featured Chef Maryanne :::> thelittleepicurean.com

طرزتهیه وموادلازم ساندویچ کوفته قلقلی (میت بال) با پنیر ریکوتا

خیلی آسان
ارزان

ساندویچ کوفته قلقلی با پنیر ریکوتا
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

ساندویچ کوفته قلقلی با پنیر ریکوتا

  • 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • 4 حبه سیر ریز
  • 2 عدد نان ساندویچ سفیدبرش خرد شده
  • 1/3 پیمانه شیر
  • 1/2 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
  • 1/2 پیمانه پنیر ریکوتا
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ کمی زده شده
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری ایتالیایی ریزشده
  • 450 گرم گوشت چرخ کرده کم چرب
  • 450 گرم سوسیس ایتالیایی چرخ کرده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل

جهت ساندویچ:

  • 900 گرم سس مارینارا خانگی یا آماده
  • 3 عدد نان بولیو یا نان همبرگری دلخواه
  • 6 عدد پنیر پروولونه ی ورقه ای

جهت تزیین:

  • 1/2 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
  • 1/2 پیمانه جعفری ایتالیایی خرد شده

طرز تهیه

  1. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه ی متوسط داغ کنید. وقتی تابه داغ شد پیاز را اضافه کرده و روی شعله متوسط تفت دهید تا پیاز نیمه شفاف شود. در 30 ثانیه ی آخر زمان پخت سیر را اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که عطر سیر بلند شد و پیاز آماده شد، آنها را از روی شعله بردارید و داخل بشقاب بریزید و بگذارید خنک شوند.
  2. نان ساندویچ خرد شده، پنیر پارمزان و ریکوتا و تخم مرغ زده شده را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید. سپس جعفری و گوشت چرخکرده و سوسیس را اضافه کنید. مخلوط سیر و پیاز را نیز اضافه کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. با استفاده از دست مواد را با هم مخلوط کنید.
  3. با استفاده از یک ملاقه ی بستنی یا شیرینی مخلوط را به شکل کوفته قلقلی در بیاورید و کف دست بغلتانید.
  4. کوفته قلقلی ها را در چند نوبت در تابه ی روغن مالی شده روی شعله ی متوسط سرخ کنید. نیازی نیست کامل بپزند فقط بیرون آنها برشته شود. بقیه ی پخت در سس انجام می شود.
  5. تمام کوفته قلقلی های سرخ شده را در یک قابلمه ی بزرگ قرار دهید. سس مارینارا را روی آنها بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و بگذارید چند دقیقه آهسته غل بخورد تا کوفته قلقلی ها کامل بپزند و گرم شوند.

    برای ساندویچ:
    در نان ها یک شکاف به اندازه ی 90 درصد عرض آنها ایجاد کنید. آنها را در فر قرار دهید تا کمی تست شوند. پنیر پروولونه را لای نان تست شده قرار دهید. کوفته قلقلی را با قاشق اضافه کنید. در صورت تمایل ساندویچ را 15 تا 20 ثانیه زیر کباب پز فر بگذارید تا پنیر آب شود. کمی پنیر پارمزان رنده شده و جعفری روی ساندویچ بپاشید و آن را سرو کنید.
  6. سایت نوشیدنی دستورتهیه ساندویچ کوفته قلقلی با پنیر ریکوتا

یاداشت دستور تهیه

در این ساندویچ کوفته قلقلی با پنیر ریکوتای آبدار و طعم دار در سس گوجه فرنگی غلیظ با پنیر پروولونه ی آب شده لای نانی که کمی تست شده سرو می شود.

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد