سمبوسه ی سیب زمینی و عسل

فصل: 
توسط

دستورتهیه و اموزش تهیه در منزل سمبوسه ی سیب زمینی و عسل

آسان
تقریبا ارزان

سمبوسه ی سیب زمینی و عسل
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 1 نفر

مواد لازم جهت تزيين:

  • 1 فنجان گشنیز
  • 1 فنجان نعنا
  • 3 عدد فلفل تایلندی
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 قاشق غذا خوری آب لیموترش تازه
  • 6 قاشق غذا خوری عسل
  • 1/2 فنجان آب

مواد لازم جهت تهيه سس :

  • 2 قاشق غذا خوری روغن نباتی
  • 1/2 فنجان پیاز قرمز ریز خشک شده
  • 1 قاشق غذا خوری زنجبیل
  • قاشق غذا خوری سیر ریز شده
  • 2 عدد فلفل تایلندی خرد شده
  • 1 قاشق غذا خوری پودر گشنیز
  • 1 قاشق چای خوری زردچوبه
  • 1 قاشق چای خوری دانه زیره سبز
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1/5 فنجان سیب زمینی آب پزچهارگوش خرد شده
  • 2 قاشق غذا خوری عسل
  • 1/2 فنجان نخود فرنگی

  • 1/2 فنجان آرد
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری دانه زیره سبز
  • 2 قاشق چای خوری روغن نباتی
  • 1/8 فنجان آب

طرز تهیه

  1. برای خمیر:
    در یک مخلوط کن رومیزی، آرد، نمک، دانه زیره و روغن را مخلوط کنید و با سرعت متوسط بزنید. آب را کم کم اضافه کنید و مدام بزنید تا خمیر شکل بگیرد. آن را از داخل مخلوط کن بیرون بیاورید، روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند.

  2. برای مخلوط درون سمبوسه:
    روغن را داخل یک تابه بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. پیاز و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز ها کم کم رنگشان عوض شود سپس سیر، فلفل تایلندی، پودر گشنیز، زردچوبه، دانه زیره و نمک را اضافه کنید. شعله را زیاد کنید و سیب زمینی آب پز را هم اضافه کنید. سیب زمینی ها را تفت دهید تا سرخ شوند. عسل و نخود یخ زده را اضافه کنید. از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.

  3. برای چاشنی:
    همه ی مواد را در یک مخلوط کن بریزید و بزنید تا به غلظتی یکدست برسند سپس کنار بگذارید.

  4. برای پیچیدن سمبوسه ها:
    خمیر را به چهار توپ کوچک تقسیم کنید. هر توپ را به شکل دایره ای به قطر 12 سانتی متر پهن کنید. هر دایره را نصف کنید. هر نیم دایره یک سمبوسه خواهد شد. مقدار مناسبی از مخلوط را داخل خمیر بگذارید. انگشت خود را داخل آب سرد فرو کنید و دور لبه ها بمالید. به شکل مثلثی در بیاورید و حتماً لبه ها را خوب به هم بچسبانید. آن را کنار بگذارید. با سرعت کار کنید که سمبوسه ها خشک نشوند. آرد اضافی را از سمبوسه ها بتکانید و آنها را در روغن دان سرخ کنید تا طلایی بشوند. بلافاصله به همراه چاشنی سرو نمایید.
  5. ترجمه شده از سايت:honey.com

    Copyright (c) : honey.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد