شیرینی کنجدی با خرده شکلات

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی کنجدی با خرده شکلات

خیلی آسان
ارزان

شیرینی کنجدی با خرده شکلات
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی کنجدی با خرده شکلات

  • 2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 پیمانه نرم شده در دمای اتاق کره
  • 3/4 پیمانه شکر قهوه ای
  • 3/4 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 عدد بزرگ زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق چایخوری سس سویا
  • 2 قاشق غذاخوری کنجد سیاه
  • 1 پیمانه خرده شکلات تلخ
  • 1/4 پیمانه برای روی شیرینی کنجد سیاه
  • نمک دریایی دانه درشت برای روی شیرینی

طرز تهیه

  1. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. آرد و جوش شیرین و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  3. کره و شکر ها را در کاسه یک همزن رومیزی بریزید و 3 تا 5 دقیقه با سر پارویی بزنید تا رنگ پریده و پفکی شود. همزن را متوقف کنید و دیواره های ظرف را بتراشید. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و یک تا 2 دقیقه تا پفکی شود بزنید.
  4. وانیل و سس سویا را اضافه کنید و بزنید. همزن را متوقف کنید و مواد خشک را یک جا به مخلوط کره اضافه کنید و با سرعت کم فقط آنقدر بزنید که مخلوط شوند. همزن را متوقف کنید و کنجد و خرده شکلات را اضافه کنید و با کاردک هم بزنید تا خوب مخلوط شود. روی خمیر را با پوشش پلاستیکی (آنی) بپوشانید و 45 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  5. وقتی خواستید شیرینی ها را بپزید فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.
  6. ¼ پیمانه کنجد را در یک کاسه کوچک بریزید و کنار بگذارید.
  7. مقادیری به اندازه یک قاشق غذاخوری سر پر از خمیر را کف دست قرار دهید و گلوله کنید و گلوله ها را داخل کنجد بغلتانید. لازم نیست تمام سطح خمیر به کنجد آغشته شده باشد. گلوله ها را داخل سینی فر بچینید و 12 دقیقه تا زمانی که دور لبه های آنها کمی قهوه ای شود در فر بپزید.
  8. آنها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها 10 دقیقه در سینی خنک شوند سپس آنها را روی توری فلزی بچینید تا کاملاً خنک شوند.  
  9. شیرینی ها را در ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید. این شیرینی ها یک تا دو روز ماندگاری دارند. روغن کنجد زود ترش می شود و بهتر است شیرینی ها ظرف یکی دو روز میل شوند. 

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد