سالاد مرغ و لقمه پنیر هاوارتی

گروه: 
فصل: 
توسط

برای پیک نیک هم مناسب است. هاورارتی یک پنیر ملایم دانمارکی است. به خاطر وجود لایه های پر ملات، مرغ، پنیر و اسفناج در هر گاز مزه می کنید.

آسان
تقریبا ارزان

سالاد مرغ و لقمه پنیر هاوارتی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 25دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

ادویه ها

  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • 1/2 عدد موسیر پوست کنده
  • 1/4 قاشق چای خوری آویشن

  • 1 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • 1 قاشق چای خوری خردل
  • 1 قاشق چای خوری سرکه سفید
  • 2 عدد دو لقمه با طعم اسفناج
  • 6 عدد ورق نازک هاوارتی
  • 1 فنجان اسفناج شسته و خشک شده

طرز تهیه

  1. در یک ماهی تابه کوچک، آب نمک را بجوشانید. مرغ اضافه کنید. درپوش را گذاشته و با شعله متوسط مایل به کم بپزید، حدود 5 دقیقه. از روی حرارت بردارید و بگذارید بخار کند، در حالی که درپوش دارد تا وقتی که کامل پخته شود، 10 تا 12 دقیقه؛ مرغ را بردارید. وقتی به اندازه کافی خنک شد، آن را به نازکی ورقه کنید.
  2. در حالی که مرغ در حال پختن است، مایونز، موسیر، خردل، سرکه و آویشن را در کاسه متوسط مخلوط کنید؛ نمک و فلفل هم بزنید. مرغ را اضافه کرده و قاطی کنید.
  3. لقمه های ساندویچ را روی سطح صاف قرار دهید. با گذاشتن حاشیه 3 سانتی در اطراف، با پنیر ، اسفناج و سپس مخلوط مرغ آن لقمه ها را پر کنید.
  4. از کناره ها به اندازه 3 سانت تا کنید و سپس از پایین بپیچانید. سپس هرکدام را با نایلون بپوشانید. حد اکثر یک روز در یخچال قرار دهید.
  5. ترجمه شده از سايت :marthastewart.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد