سالاد لوبیا سیاه و ذرت

گروه: 
فصل: 
توسط

اگر به " آشپزی جنوب شرقی" علاقه داشته باشید، از این غذا هم خوشتان می آید.

 

آسان
تقریبا ارزان

سالاد لوبیا سیاه و ذرت
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 13ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

ادویه ها

  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز
  • 1/2 قاشق چای خوری پودر چیلی

  • 1/4 فنجان سرکه ی بلسانی
  • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 1/2 قاشق چای خوری شکر
  • 3 قاشق چای خوری جعفری تازه ی خرد شده
  • 425 گرم لوبیا سبز، شسته و آبکش شده
  • 248 گرم ذرت شسته شده

طرز تهیه

  1. سرکه ی بلسانی، روغن، نمک، شکر، فلفل سیاه، زیره سبز و ودر چیلی را در یک کاسه ی کوچک مخلوط کنید.
  2. در یک کاسه ی متوسط، لوبیای سیاه و ذرت را مخلوط کنید. سرکه و روغن را به آن اضافه کرده و با جعفری چاشنی دهید. روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید.
  3. ترجمه شده از سايت :allrecipes.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 214 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 7.1گرم
  • سدیم(میلیگرم): 805میلی گرم
  • کربوهیدرات: 28.6گرم
  • چربی: 8.4گرم
  • پروتئین: 7.5گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد