سالاد پانزانلا با تربچه و رازیانه و کاسنی و سبزی (ایتالیایی)

فصل: 

آموزش سالاد پانزانلا با تربچه و رازیانه و کاسنی و سبزی (ایتالیایی)

خیلی آسان
ارزان

سالاد پانزانلا با تربچه و رازیانه و کاسنی و سبزی (ایتالیایی)

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • نان چاباتا نصف قرص، 1 روز مانده، مکعبی خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 عدد تربچه هندوانه ای بزرگ، پاک شده، نصف شده و به صورت نیم دایره های نازک برش خورده
  • 1 عدد پیاز رازیانه، پاک شده و به صورت برش های باریک خرد شده
  • 1 دسته پیازچه کوچک، نازک حلقه شده
  • 1 مشت جعفری کوچک، برگ ها درشت خرد شده
  • 1 مشت گشنیز کوچک، برگ ها درشت خرد شده
  • 3 پیمانه برگ کاسنی، خرد شده به صورت لقمه ای
  • 1 عدد لیموترش، آب گرفته
  • 1/4 پیمانه روغن زیتون
  • نمک طبق ذائقه
  • فلفل طبق ذائقه

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت داغ کنید.
    نان خرد شده را با 3 قاشق روغن زیتون مخلوط کنید و داخل سینی فر پخش کنید. تا وقتی ترد و طلایی شوند در فر تست کنید.
    تربچه، رازیانه، پیازچه، جعرفی، گشنیز و کاسنی را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
    آب لیموترش را روی سبزیجات بچکانید و ¼ پیمانه روغن زیتون را روی آنها بریزید. پنیر پارمزان و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود.
    نان را اضافه کنید و سالاد را بلافاصله سرو نمایید.
  2. اگر می خواهید سالاد را چند ساعت بعد اضافه کنید نان را همان موقع اضافه کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد