شیرینی پسته ای زعفرانی

فصل: 
توسط
Featured Chef سعیده ناصری

طرزتهیه ومواد لازم شیرینی پسته ای زعفرانی

آسان
تقریبا ارزان

شیرینی پسته ای زعفرانی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی پسته ای زعفرانی

  • 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده +یک چهارم ق چای خوری رنگ زعفران
  • 1 پیمانه آرد
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/4 پیمانه پودر قند یک چهارم پیمانه+یک هشتم پیمانه
  • 1/4 پیمانه روغن جامد اما سرخالی
  • 1 قاشق سوپ خوری خلال پسته
  • 1 نوک قاشق چایخوری هل
  • 1 نوک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. میشه بجای روغن جامد 62 گرم کره جایگزین کرد که بسیار خوشمزه تر میشه. من شخصا کره رو ترجیح میدم طعمو خیلی بهتر میکنه
  2. زعفران و روغن (یا کره) و پودر قند رو بزنین تا پف کنه یکم بعد تخم مرغ و وانیل و هل رو اضافه میکنین و مجدد میزنین . ارد رو دقیقا سه بار الک میکنین و به مواد کم کم اضافه میکنین و با قاشق هم میزنین.
  3. بسته به حجم تخم مرغ ممکنه همه آرد لازم نباشه. این زمانی مشخص میشه که اول تو فر با دوتا شیرینی امتحان کنین اگر شکلش حفظ شد که آرد کافی بوده ولی اگر وا رفت یعنی آرد کم بوده. پس باید دقت کنین.
  4. مواد سفت نیستن یخورده روونن ، توی قیف و ماسوره کنگره دار میریزیم و توی سینی فر که کاغذ انداختیم شکوفه میزنیم یا شکوفه ساده یا چرخشی 
  5. روشم خلال پسته میریزیم، حالا سینی رو بمدت ده دقیقه تو یخچال استراحت میدیم بعدش میزاریم تو فر از پیش گرم شده با حرارت 170 بمدت 10تا 15 دقیقه تا وقتی یکککمی زیرش طلایی شه
  6. من هیچوقت به درجه فر اعتماد نمیکنم با ازمون و خطا کار میکنم. اول دوتا شیرینی میزارم همه چیش که دستم اومد بقیشو میزارم. شیرینی من ده دقیقه ای پخته شد.تا وقتی یکم از حرارت نیفتادن از سینی جداشون نکنین.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 91 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد