کیک ساچر

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کیک ساچر

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک ساچر
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کیک شکلاتی اسفنجی

  • 1/2 پیمانه آرد سفید 1/2 یا 75 گرم
  • 1/4 پیمانه پودر کاکائو 1/4پیمانه یا 4 قاشق غذاخوری
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1/2 پیمانه شکر 1/2 یا 105 گرم
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل

وسط کیک

  • 3/4 پیمانه مربای زردآلو 3/4 پیمانه یا 180 میلی لیتر
  • 3 قاشق غذاخوری آب
  • 1 قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری من نصف عرق بهارنارنج نصف آب ریختم

گاناش روی کیک

  • 55 گرم شکلات سیاه
  • 1/4 پیمانه خامه
  • 1 قاشق غذاخوری کورن سیروپ یا شیره ذرت

طرز تهیه

  1. برای تهیه کیک اسفنجی چون عامل پف دهنده کیک فقط تخم مرغ هست ظرف همزن و پره هاش باید عاری از چربی و رطوبت باشه تا تخم مرغ حجمش زیاد بشه. پس کاسه همزن رو برای اطمینان با کمی سرکه پاک کنید روی یه دستمال بریزید و پاکش کنید.
  2. تخم مرغها بدمای محیط رسیده باشه. قالب کیک هم نباید چرب کنید فقط کفش کاغذ روغنی بندازید. از قالب کمربندی استفاده کنید کارتون راحت تره نداشتید قالب معمولی بیست سانتی یا هشت اینچی. میتونید داخل دو تا قالب درست کنید یا یه قالب و بعد از پخت دو قسمتش کنید.
  3. فر رو با دمای 350 درجه ف یا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
    تخم مرغ و شکر و وانیل را بمدت ده دقیقه باهمزن برنید تا حجمش سه برابر بشه و پره های همزن داخل مواد شکل روبان رو نشون بده بعد آرد و کاکائو و نمک را که از قبل الک کردید روی تخم مرغ زده شده بریزید و فولد کنید یعنی تا بزنید به آرامی و اصلا چرخشی هم نزنید چون پف کیک میخوابه. مایه را داخل قالب ریخته بمدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. بذارید خنک بشه دو قسمت کنید.
  4. برای مواد میانی همه رو مخلوط کرده و بجوشونید و بذارید سرد بشه و روی هر دو لایه بمالید تا بخورد کیک بره. اینجا مرباها بیشتر مارمالاده و سفته برای همین آب میزنیم تا کمی رقیق بشه.
  5. دو لایه کیک که مربایی شده رو رویهم بگذارید و گاناش آماده شده را روش بریزید. برای گاناش شیره ذرت و خامه را رو حرارت بذارید تا بجوش بیاد بعد شکلاتهای خورد شده را بریزید داخلش بذارید دو دقیقه بمونه بعد هم بزنید بذارید یکم از داغی بیفته و روی کیک بریزید.
  6. گاناش باید روان باشه اگه سفت شد دوباره چند ثانیه بذارید روی حرارت.شیره ذرت دلیل براقی گاناش هست. حذفش کنید برقش میره

یاداشت دستور تهیه

کیک ساچر اصلیتش ماله وین اتریش هست. کیک شکلاتی اسفنجی هست که مابین لایه ها مربای زردآلو داره و روش یه گاناش شکلاتی براق.
مربای زردآلو داخل بافت کیک اسفنجی میره و یه طعم بینهایت خوشمزه رو درست میکنه حتما امتحانش کنید.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 399 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد