سبزی پلو با ماهی

فصل: 
Featured Chef thepersianpot-com

طرزتهیه سبزی پلو با ماهی مواد لازم سبزی پلو با ماهی تهیه درمنزل سبزی پلو با ماهی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

سبزی پلو با ماهی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

سبزی پلو با ماهی

  • 2 پیمانه برنج
  • 1/4 پیمانه شوید خرد شده
  • 1/4 پیمانه پیازچه یا تره فرنگی خرد شده
  • 1/4 پیمانه جعفری خرد شده
  • 1/4 پیمانه جعفری فرنگی خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری کره

ماهی

  • 3 عدد فیله ماهی تیلاپیا یا قزل آلا
  • 1/2 پیمانه آرد
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 2 قاشق غذاخوری ادویه ماهی
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر زعفران که در 4 قاشق غذاخوری آب گرم حل کردین و دم کردین
  • 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • چند حبه سیر و پودر سیر (اختیاری)

طرز تهیه

  1. برنج را بشورید چند بار زیر آب سرد و سپس داخل ظرفی بریزید و رویش آب بریزید و 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین و چند ساعت بزارین بمونه.
  2. یک قابلمه بزرگ، 5 پیمانه آب بریزین و بجوشونین روی حرارت متوسط به بالا، برنج را داخل آبکش بریزین و خشک کنین و داخل آب جوش بریزین، 1 قاشق غذاخوری نمک هم اضافه کنین، دوباره صبر کنید تا بجوشه بعد 5-7 دقیقه بپزید و سپس چک کنید که برنجها پختن یا نه.باید داخل برنجها سفت و بیرونشون نرم باشه و اینکه شروع میکنن به سطح آب اومدن.سپس داخل آبکش بریزین تا آبشون بره و زیر آب سرد یکوچولو بشورین. 
  3. سبزیجات خرد شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین با دقت، تا برنجها نشکنن.ویا میتونین یک لایه برنج و یک لایه سبزیجات بریزین داخل قابلمه و اینجوری پیش برین تا مواد تموم شه.اما قبل ازون، 3 قاشق غذاخوری روغن مایع داخل قابلمه بریزین و روی شعله متوسط به پایین قرار بدین و خواستین تهش، اسلایس های سیب زمینی بزارین و مخلوط برنج و سبزیجات و یا لایه های برنج و سبزیجات رو روی سیب زمینی ها بریزین با دقت.
  4. طوریکه عین هرم شه و سطحش صاف نباشه.بعد با ته قاشق، داخل برنج، 3 تا جا باز کنین تا بخار بتونه دربیاد و روی برنج کره و همچنین خواستین یک لایه کیسه فریزر تمیز قرار بدین و در قابلمه رو با دمکن بپوشونین و روی قابلمه بزارین. روی حرارت کم، حدود 40-45 دم کنین.
  5. آرد، زردچوبه، ادویه ماهی، فلفل سیاه و 1 قاشق غذاخوری نمک رو مخلوط کنین، میتونین پودر سیر هم بزنین، هر فیله رو داخل این مخلوط بغلطونین به خوبی و بزارین کنار.درون یک تابه، 3-4 قاشق غذاخوری روغن مایع ویا کره بریزین و روی حرارت ملایم قرار بدین و هر دو طرف ماهی هارو سرخ کنین.
  6. میتونین چند حبه سیر هم پیششون بزارین.زعفران دم کرده و آب لیمو رو مخلوط کنین و اضافه کنین.حرارت رو کم کنین و در تابه رو بزارین و چند دقیقه بپزین تا مخلوط آب لیمو و زعفران رو جذب کنن.
  7. حین سرو کردن، مقداری هم زعفران به برنج اضافه کنین

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 898 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد