سابله هزلنات

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم سابله هزلنات سابله بافتي بين بيسكوييت و تارت دارذ

آسان
تقریبا ارزان

سابله هزلنات
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

خمير

  • 1 1/3 پیمانه آرد
  • 2 قاشق غذاخوری فندق تست شده و اسياب شده
  • 2 قاشق غذاخوری چيپس شكلاتي
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری خامه صبحانه
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچين
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 100 گرم كره سرد
  • 2 قاشق غذاخوری روغن مايع
  • 3 قاشق غذاخوری شكر

رويه

  • 100 گرم خامه قنادي فرم گرفته
  • 100 گرم پنير خامه اي
  • شكلات رنگي بن ماري شده (در صورت در دسترس بودن)
  • ميوه هاي تابستانه به ميزان لازم جهت تزيين

طرز تهیه

  1. طرز تهيه خمير: تمامي مواد را در غذاساز ريخته و با هم مخلوط كنيد تا خمير لطيفي در يك طرف ظرف غذاساز جمع شود(مطابق شكل زير) در صورت نداشتن غذاساز مواد را بكمك چنگال مخلوط كنيد تا خمير جمع شود.
  2. خمير را در نايلون گذاشته و كمي با دست پهن كنيد و آنرا بمدت يك ساعت در يخچال استراحت دهيد. بعد از استراحت آنرا در يك قالب گرد 19-22 سانتي متري بنا به ضخامت دلخواه، روي يك كاغذ روغني پهن كرده يكدست كنيد
  3. در فر 180 درجه كه از قبل گرم كرده ايد به مدت تقريبي 35-40 دقيقه بپزيد بكمك چوب خلال ان را تست كنيد تا از پخت كامل آن اطمينان پيدا كنيد. اجازه دهيد كني در قالب از حرارت بيفتد، سپس از قالب خارج كرده و روي توري قرار داده تا كاملا خنك شود
  4. طرز تهيه رويه : خامه ي قنادي را فرم دهيدپنير خامه اي را كه از قبل از يخچال خارج كرده بدماي محيط برسد بكمك چنگال باز كرده و آن را در كاسه اي بكمك همزن برقي بزنيد تا كاملا باز شود
    شكلاتهاي رنگي را به روش بن ماري درون كاسه اي ريخته و جداگانه ذوب كنيد
  5. خامه قنادي را به پنير خامه اي اضافه زده تا يكدست شود شكلات هاي ذوب شده را به ان اضافه به شكل ابر و بادي مخلوط ميكنيم كه طيفي زيبا به كرم ما بدهد ميتوانيد كمي پودر پسته نيز در مخلوط بپاشيد
    سپس از مخلوط رويه روي سابله بماليد و ميوه هاي رنگي و اسلايس هاي ميره را به سليقه ي خود بچينيد
    دسر را در يخچال قرار داده تا كاملا خنك شود و سابله رطوبت خامه را بخود بگيردسپس مانند پيتزا برشهاي مثلثي داده و آنرا ميل كنيد.نوش جان

یاداشت دستور تهیه

چنانچه تمايل به پنير نداشتين حذف كنيد و به همان ميزان به خامه اضافه كنيد
چنانچه تمايل داشتين ميتونين از بريلو بي رنگ كه بكمك كمك اب جوش رقيق كرده ايد، روي ميوه هاي بريزيد تا تازه بمانند و براق شوند بريلو رو از لوازم قنادي ها ميتوانيد تهيه كنيد
چنانچه دسر رو براي حداقل 3 ساعت بعد ميخواهيد بخوريد استفاده از بريلو توصيه مي شود كه ميوه ها در يخچال پلاسيده نشوند.درصورت نداشتن فندق ميتوانيد از پسته يا بادام استفاده كنيد
ولي نام هزلنات تغيير ميكند

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 515 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد