رولت هندوانه ای

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم رولت هندوانه ای

تقریبا مشکل
تقریبا گران

رولت هندوانه ای

مواد لازم

برای 6 نفر

رولت هندوانه ای

  • 85 گرم آرد
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 115 گرم شکردانه ریز
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق سوپ خوری آب جوش
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • پودر قند به میزان لازم
  • 200 گرم خامه فرم گرفته
  • رنگ خوراکی قرمز و سبز به میزان لازم

طرز تهیه

  1. برای رولت هندوانه ای ابتدا یه رولت دو رنگ باید درست کنید دستور رولت خامه ای ساده رو قبلا براتون گذاشتم (رولت خامه ای رو در کانال جستجو کنید) مواد رو به همون ترتیب آماده کنید و طبق دستور رولت رو درست کنید قبل از اینکه آرد رو اضافه کنید مخلوط زرده و شکر رو که هم زدین و آماده است با سفیده تخم مرغ زده شده مخلوط کنید وسپس به دو قسمت تقسیم کنید
  2. به یک قسمت رنگ قرمز خوراکی قرمز و به قسمت دیگه رنگ سبز اضافه کنید من از هر رنگ حدود یک دوم قاشق چایخوری اضافه کردم (رنگ ویلتون استفاده کردم) مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو هم مخلوط و ۳ بار الک کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید که من اینکارو با وزن کردن انجام دادم که اندازه ها دقیق باشه ، حالا هر قسمت آرد را به یک رنگ اضافه کنید و خوب هم بزنید
  3. فر رو از یک ربع قبل روی حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید قالب 30 در 40 رو کاغذ روغنی انداخته و کمی روی کاغذ رو چرب کنید که به قالب بچسبه حالا مایه سبز رنگ رو در یک طرف قالب و قرمز رنگ رو در طرف دیگه بریزید و به کمک کاردک یا قاشق به آرامی در قالب پخش کنید اگر بخواید طرح هندوانه روی رولت داشته باشید از مایه سبز دو قاشق برداشته و مجددا رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و در قیف یکبارمصرف ریخته و بصورت راه راه روی قسمت سبز بریزید که طبیعی تر بشه البته ضروری نیست
  4. قالب را در طبقه بالای فر به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید(زمان پخت تقریبی است و بستگی به دمای فر شما دارد) تا رولت پخته شود. دور تا دور رولت را با کارد از قالب جدا کنید و رولت را روی پارچه تمیزی که پودر قند پاشیده اید برگردانید و کاغذ روغنی را از روی رولت بردارید ( عکس مراحل کار رولت ساده در کانال موجود است) رولت را از سمت قرمز به سمت سبز و با کمک پارچه رول کنید و در همان حال بگذارید تا خنک شود.
  5. خامه فرم گرفته را آماده کنید و بعد خنک شد نان رولت، روی آن بمالید و رولت را به آرامی بپیچید و برای یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب خنک شده و راحت برش بخورد. رولتهای برش خورده را در ظرف چیده و با چیپس شکلات تزیین کنید ، به جای چیپس شکلات آماده میتوانید شکلات تلخ را ذوب کرده در قیف یکبارمصرف بریزید نوک قیف را ریز قیچی کنید و به شکل هسته هندوانه روی رولت بزنید تا تزیین تکمیل شود، نوش جان

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 301 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد