کیک گل رز

گروه: 
فصل: 
توسط

گل های رز تازه این کیک را هم از درون و هم از بیرون زیبا و زیبا تر می کنند!

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک گل رز
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 8 نفر

مواد لازم جهت تهيه رویه :

  • 1/5 فنجان کره بدون نمک آب شده
  • 900 گرم شکر پودری
  • 3 قاشق چای خوری عصاره گل رز
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • قاشق چای خوری گلبرگ های یک گل رز ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان شیر یا آب

  • 3 1/3 فنجان آرد کیک + کمی برای کف قالب ها
  • 1/5 فنجان شیر در دمای اتاق
  • 9 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
  • 1/5 قاشق چای خوری عصاره بادام
  • 1/5 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1/5 قاشق چای خوری عصاره گل رز (یا می توانید عصاره بادام بیشتری استفاده کنید)
  • 2 2/3 فنجان شکر دانه ریز
  • 3 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
  • 1/5 قاشق چای خوری نمک
  • 18 قاشق غذا خوری کره ی بدون نمک، نرم شده
  • 10 عدد گل رز گل برگ ها جدا شده و شسته شده

طرز تهیه

  1. برای تهیه ی کیک گل رز:

    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف 3 قالب کیک گرد به قطر 20 سانتی متر را با اسپری نچسب آشپزی چرب کنید، سپس کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. کاغذ روغنی را هم چرب کنید و کف و دیواره های قالب را کمی آرد بپاشید و به آن ضربه بزنید تا آرد اضافی بریزد.

  2. در یک کاسه متوسط، شیر، سفیده تخم مرغ ها و عصاره ها را با همزن بزنید و اندازه بگیرید تا 2 پیمانه شده باشند و کنار بگذارید.

  3. در کاسه ی یک مخلوط کن برقی آرد کیک، شکر، بکینگ پودر و نمک را بریزید و با سرعت نسبتاً پایین بزنید تا مخلوط شوند. کره را اضافه کنید و بزنید تا ترکیب شوند و مخلوط شبیه خرده نان های مرطوب به نظر برسد. مخلوط شیر را اضافه کنید و 2 دقیقه با سرعت متوسط بزنید و وسط کار یکبار دست نگه دارید تا دیواره های ظرف را بتراشید.

  4. خمیر را به صورت مساوی بین سه قالب کیکی که آماده کرده اید تقسیم کنید. با یک کاردک پلاستیکی یا قاشق روی خمیر را صاف کنید تا یکدست باشد. قالب ها را حداقل با 7 سانتی متر فاصله از دیواره های فر و 7 سانتی متر فاصله از یکدیگر قرار دهید. 26 تا 30 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که وسط کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.

  5. کیک ها را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری فلزی بگذارید تا به دمای اتاق برسند. سپس آنها را با مخلوط شیر کره و گل رز تزئین کنید و روی آنها گلبرگهای تازه ی گل رز بچینید.

  6. برای درست کردن مخلوط شیرکره و گل رز:
    در کاسه ی یک مخلوط کن کره را با سرعت نسبتاً بالا بزنید تا یکدست شود. شکر پودری، عصاره گل رز، وانیل، گلبرگ گل رز خرد شده و شیر را اضافه کنید. با سرعت نسبتاً پایین 30 ثانیه بزنید تا ترکیب شوند. سپس سرعت را تا نسبتاً زیاد بالا ببرید و 1 دقیقه دیگر بزنید تا یکدست شوند. برای رقیق کردن در هر نوبت 2 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا مخلوط رویه به غلظت دلخواه شما برسد.
  7. ترجمه شده از سايت:gimmesomeoven.com
  8. Copyright (c) : gimmesomeoven.com
  9. کیک گل رز
  10. کیک گل رز
  11. کیک گل رز
  12. کیک گل رز

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد