رول مرغ و اسفناج

فصل: 
Featured Chef maideasan

طرزتهیه رول مرغ و اسفناج مواد لازم رول مرغ و اسفناج تهیه درمنزل رول مرغ و اسفناج

تقریبا مشکل
تقریبا گران

رول مرغ و اسفناج
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

رول مرغ و اسفناج

  • 3 عدد سینه مرغ
  • 300 گرم اسفناج شسته شده
  • 1 پیمانه خامه 1/2 الی 1 پیمانه
  • 2 حبه سیر رنده شده یا کوچک خرد شده
  • 1 عدد پیاز کوچک ریز خرد شده
  • 1 پیمانه پنیر کاشار یا پیتزا و یا پارمسان رنده شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. سینه های مرغ رو به دو قسمت تقسیم کنین و بکوبید تا نازکتر شه.داخل روغن زیتون، سیر و پیاز رو کمی تفت بدین بعد اسفناج هارو اضافه کنین
  2. قبل ازینکه اسفناج هارو اضافه کنین میتونین گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی و چیزهای دلخواه هم اضافه کنین. بعد ازینکه اسفناج ها کوچک شدن، خامه، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و مخلوط کنید، 2-3 دقیقه دیگه بپزین بعد از روی حرارت بردارید.
  3. سپس روی میز، سلفون بزارین و سینه های مرغ نازک شده رو به درازا کنار هم بچینین، بعد از مخلوط اسفناج روشون (سطشون) بزارین(میتونین قبل ازینکه اسفناج هارو میزارین، یک لایه پنیر پیتزا بزارین) و با کمک سلفون سفت رول کنین.ولی بعد سلفون رو دربیارین.
  4. با کمک خلال دندان چوبی، ثابت کنین و داخل سینی فر بزارین، بعد روش پنیر بریزین و در فر گرم شده 200 درجه، 30 دقیقه بپزین. میتونین سرخ هم کنین ولی اونموقع شاید خوب نپزه

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving
  • کیلوکالری: 806 کیلو کالری

نظر

5
چهارشنبه, 08 فروردين 1397
- رزیتا غفار منش

ثبت نظر

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد