رول نان فرانسوي با طعم بلوبري

فصل: 
توسط

رول نان فرانسوي را با مخلوط شكر و دارچين بخوبي ببپوشانيد و با گرمي سرو كنيد.

تقریبا مشکل
تقریبا گران

رول نان فرانسوي با طعم بلوبري
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

ادویه ها

  • 1 قاشق چای خوری نمک

  • 10 عدد تكه نان سفید
  • 1/2 فنجان مربای بلوبري
  • 1 فنجان بلوبري
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/4 فنجان شیر
  • 1 قاشق غذا خوری ارد معمولي
  • 1/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 2 قاشق چای خوری کره ذوب شده
  • 1/2 فنجان شکر دانه ریز
  • 1 قاشق چای خوری دارچين

طرز تهیه

  1. فر را از قبل تا دماي 375 درجه گرم كنيد. كاغذ شيريني پزي را كمي چرب كنيد.

  2. در مخلوط كن، تخم مرغ، شير، آرد و بكينگ پودر را به مدت 15 ثانيه با دور كم مخلوط كنيد سپس آنرا در يك ظرف بريزيد و كنار بگذاريد.

  3. شكر و دارچين را دريك ظرف كوچك بريزيد و كنار بگذاريد.

  4. قسمت هاي خشك نان را جدا كنيد. نان را با وردنه صاف كنيد.

  5. تقريبا يك قاشق چايخوري مرباي بلوبري را روي نيمي از نان پخش كنيد و يك رديف بلوري تازه نيز به موازات ان قرار دهيد.

  6. نان را رول كرده و كنار بگذاريد.

  7. رول ها درون مخلوط تخم مرغ قرار دهيد و چند لحظه صبر كنيد تا مايع را جذب كند سپس آنها را در تابه قرار دهيد.

  8. به مدت ده دقيقه انها را درون فر قرار دهيد سپس از فر خارج كرده و روي انها را با يك قلم مو كره ي ذوب شده بزنيد و سپس دوباره در فر قرار دهيد و بگذاريد به مدت 9-10 دقيقه بپزد.

  9. رول نان فرانسوي را با مخلوط شكر و دارچين بخوبي ببپوشانيد و با گرمي سرو كنيد.
  10. ترجمه شده از سايت :omgchocolatedesserts.com
  11. رول نان فرانسوي با طعم بلوبري

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد