تورتیلای برشته با دیپ چاشته ی عسل

فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل تورتیلای برشته با دیپ (چاشته ی) عسل

مشکل
تقریبا ارزان

تورتیلای برشته با دیپ چاشته ی  عسل
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 55دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

  • 1/2 فنجان عسل
  • 2 قاشق غذا خوری کره یا مارگارین
  • 1 عدد چوب دارچین کوچک
  • 1 عدد پوست پرتقال 4 در 1 سانتی متری
  • 6 عدد تورتیلای گندم 15 سانتی متری
  • به مقدار لازم روغن نباتی

طرز تهیه

  1. کره، عسل، چوب دارچین و پوست پرتقال را مخلوط کنید و حداقل 10 دقیقه روی شعله ی ملایم حرارت دهید.
  2. چوب دارچین و پوست پرتقال را قبل از سرو کردن بیرون بیاورید.
  3. هر تورتیلا را به 6 قسمت بر ش دهید.
  4. تورتیلاها را به شکلی که روی نرم و یکدست آن رو به بالا باشد 30 ثانیه در روغن زیاد با دمای 375 درجه سرخ کنید. از آن رو کنید و 30 ثانیه دیگر تا قهوه ای طلایی شوند سرخ کنید.
  5. تورتیلاها وقتی در روغن داغ می اندازیدشان باید پف کنند.
  6. از داخل روغن بیرون بیاورید و داخل سینی که کف آن حوله کاغذی انداخته اید بچینید.
  7. تورتیلای برشته را به همراه دیپ عسل سرو کنید یا دیپ را روی تورتیلاهای برشته بریزید.
  8. روش درست کردن در فر: دو طرف تورتیلاهای درسته را با قلم مو روغن نباتی بمالید و قبل از پختن در فر برش دهید.
  9. داخل سینی فر قرار دهید و 12 دقیقه تا زمانی که برشته و قهوه ای اما سفت نشود در فر با دمای 325 درجه بپزید.
  10. ترجمه شده از سايت :honey.com
    Copyright (c) :honey.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد