فیله کباب روسی

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم فیله کباب روسی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

فیله کباب روسی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 6ساعت 35دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

فیله کباب روسی

  • 600 گرم فیله درشت مرغ
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری خامه
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا
  • 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • 2 عدد پیاز بزرگ
  • 2 قاشق سوپ خوری زعفران دمکرده
  • 1 عدد فلفل دلمه ای سبز یا رنگی

طرز تهیه

  1. 1 عدد پیاز را نگینی خرد کنید . قسمت سفید و غضروفی بالای فیله مرغ را با قیچی بگیرید . روی فیله ها کیسه فریزر بگذارید و با بیفتک کوب چند ضربه ملایم به فیله وارد کنید .
  2. خامه ، پاپریکا ،روغن زیتون ، زعفران ونمک را با هم مخلوط کنید فیله ها و پیاز را به این مخلوط اضافه کنید و کمی زیر و رو کنید تا فیله ها با مواد آغشته شوند 
  3. فیله های مزه دار شده را برای حداقل 6 ساعت در یخچال استراحت دهید تا طعم بگیرند. فلفل دلمه ای را خلالی خرد کنید .
  4. فیله ها را از مایه مرینیت جدا کنید هر فیله را روی تخته کار بگذارید دو عدد خلال فلفل دلمه ای در قسمت پهن فیله بگذارید و فیله را رول کنید .
  5. فیله های رول شده را به سیخ بکشید و بین هر فیله یک تکه پیاز بگذارید سیخ های آماده را روی کباب پز یا ذغال بپزید حرارت ملایم باشد که فیله ها مغزپخت شوند. فیله کباب را همراه پلو یا نان سرو کنید .

یاداشت دستور تهیه

به جای فیله مرغ میتوانید از فیله گوشت گوساله استفاده کنید

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 477 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد