جوجه کباب با طعم زیره به همراه سس ماست لیمویی عسلی

فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل جوجه کباب با طعم زیره به همراه سس ماست لیمویی عسلی

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

جوجه کباب با طعم زیره به همراه سس ماست لیمویی عسلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 6 نفر

  • 1/5 قاشق غذا خوری عسل
  • 1/2 قاشق غذا خوری آب لیموترش تازه
  • 1/5 فنجان ماست یونانی ساده
  • 1/5 قاشق چای خوری نمک دریایی
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 2 قاشق غذا خوری دانه زیره بو داده آسیاب شده
  • 1 قاشق چای خوری نمک دریایی
  • 12 برش مرغ سایز لقمه ای بدون استخوان از ران یا سینه
  • 6 عدد پیاز چینی کوچک 1 دقیقه در آب جوش مانده و سپس شسته شده
  • 12 عدد سیخ چوبی 2 ساعت در آب خیسانده شده برای جلوگیری از سوختن

طرز تهیه

  1. در یک کاسه عسل، آب لیمو، ماست، نمک و فلفل را مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید.
  2. سپس 2 ساعت قبل از سرو کردن در یخچال بگذارید.
  3. با یک چاقوی تیز سینه یا ران های مرغ را به 12 مکعب بدون پوست و استخوان 2.5 در 2.5 سانتی متر برش دهید.
  4. در یک قالب پای کم عمق نمک و پودر زیره را با هم مخلوط کنید.
  5. سیخ ها را از آب در بیاورید و 2 تکه جوجه به صورتی که یک پیاز بین شان باشد را به هر سیخ بکشید.
  6. سیخ ها را در مخلوط زیره و نمک بغلتانید به صورتی که تمام اطراف جوجه ها به مخلوط آغشته شود.
  7. در یک تابه ی چدنی داغ 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.
  8. وقتی روغن داغ شد، سیخ ها را داخل آن قرار دهید تا جوجه ها بپزند و حتماً وقتی هر طرف پخت سیخ را بچرخانید تا طرف دیگر جوجه هم خوب بپزد.
  9. هر طرف جوجه را 2 دقیقه بپزید.
  10. سپس به همراه سس که آماده کرده اید سرو نمایید.

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد