پلو مرغ و سبزیجات

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم پلو مرغ و سبزیجات

تقریبا مشکل
تقریبا گران

پلو مرغ و سبزیجات
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

پلو مرغ و سبزیجات

  • 3 پیمانه برنج
  • 300 گرم فیله یا سینه مرغ
  • 200 گرم قارچ
  • 1/2 پیمانه نخود فرنگی
  • 1/2 پیمانه ذرت
  • 1/2 عدد فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری پیاز نگینی خرد شده و سرخ شده
  • 100 گرم کره
  • 5 پیمانه آب مرغ
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

طرز تهیه

  1. ابتدا برنج را شسته و آب مرغ و یک قاشق چایخوری نمک را به برنج اضافه کنید و نیم ساعت کنار بگذارید سپس 50 گرم کره را اضافه کرده و قابلمه برنج را روی حرارت بگذارید و به روش معمول بعد کشیدن شدن آب مرغ برنج را دم کنید.
  2. باقیمانده کره را توی تابه ای ریخته و قارچ ورقه شده را اضافه کنید و با حرارت زیاد قارچ را بپزید آب قارچ که کشیده شد اجازه دهید کمی تفت بخورد و رنگ بگیرد سپس قارچها را از تابه خارج کنید و مرغ نگینی شده را اضافه کنید سپس پیاز سرخ شده نمک و فلفل و ادویه، سیر رنده شده، زنجبیل و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و تفت دهید
  3. ذرت و نخود فرنگی را در مقداری آب جوش و نمک بریزید و بپزید سپس آبکش کنید اگر از کنسرو ذرت و نخودفرنگی استفاده میکنید لازم به پختن نیست، من معمولا از نخودفرنگی و ذرت یخ زده که در اکثر سوپرمارکتهای بزرگ موجود هستند استفاده میکنم.
  4. مرغ که کاملا پخت و رنگ گرفت ذرت و نخودفرنگی و قارچ را هم اضافه کنید و تفت دهید نمک و فلفل آنها را اندازه کنید و حرارت را خاموش کنید حالا پلو دم کشیده و مخلوط مرغ و سبزیجات را در دیس بزرگی ریخته و کاملا مخلوط کنید اگر میخواهید پلو را قالبی کنید پلوی مخلوط را در قالب مورد نظرتان ریخته و با پشت قاشق پلو را در قالب فشرده کنید
  5. از انواع قالب با جنسهای مختلف میتوانید برای قالبی کردن پلوها استفاده کنید فقط باید خوب در قالب فشرده شود تا شکل قالب را به خود بگیرد و از هم نپاشد . پلوی قالبی را در کنار ترشی و سالاد میل کنید و لذت ببرید نوش جان

یاداشت دستور تهیه

استفاده از کره طعم بهتری به پلوی شما میدهد اگر طعم کره را دوست ندارید روغن مایع را جایگزین آن کنید استفاده از آب مرغ الزامی نیست ولی قطعا طعم بهتری به پلوی مخلوط شما میدهد

استفاده از فیله مرغ در این غذا خیلی بهتر و لذیذتر است چون بافت نرمتری نسبت به سینه دارد و زمان پختش خیلی کوتاه است هر مرغ 2 عدد فیله مخروطی شکل زیر سینه مرغ و در غضروف جناق سینه دارد که برای داشتن تعدادبیشتری فیله میتوانید از فروشگاههای بزرگ بسته بندی آنرا تهیه کنید

در صورت تمایل این پلو را با فلفل قرمز فراوان تند و تیز کنید و لذت ببرید
از سبزیجات دلخواه خودتان هم میتوانید برای پخت این پلو استفاده کنید مثل هویج، بادمجان، کدو و هر سبزی کهه دوست دارید

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 501 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد