شیرینی رد ولوت سیاه و سفید

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی رد ولوت سیاه و سفید در منزل

خیلی آسان
ارزان

شیرینی رد ولوت سیاه و سفید
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

برای شیرینی ها

  • 2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو تلخ
  • 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • 3/4 قاشق غذاخوری نمک
  • 1/2 پیمانه کره
  • 1 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 عدد بزرگ زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری رنگ قرمز خوراکی
  • 1 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  • 3/4 پیمانه باتر میلک

برای رویه ی پنیر خامه ای

  • 120 گرم پنیر خامه ای
  • 1/4 پیمانه کره
  • 1 1/2 پیمانه الک شده شکر پودری
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

برای رویه شکلاتی

  • 5 قاشق غذاخوری کره
  • 240 گرم شکلات کم شیرین
  • 1/4 پیمانه شربت ذرت
  • 1 نوک انگشت نمک

طرز تهیه

  1. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. پودر کاکائو و آرد و جوش شیرین و نمک را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
  3. کره و شکر را در کاسه یک همزن رومیزی بریزید و 3 تا 5 دقیقه با سر پارویی بزنید تا خامه ای و و پفکی شود.
  4. تخم مرغ و زرده را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید و اگر لازم بود دیواره های ظرف را بتراشید. همزن را متوقف کنید و رنگ خوراکی و وانیل را اضافه کنید و با سرعت متوسط بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
  5. نصف مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت کم بزنید. باتر میلک را کم کم اضافه کنید. باقی مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت کم بزنید تا دیگر ذرات آرد دیده نشود.
  6. مقادیری به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر را به فاصله 5 سانتی متر داخل سینی فر آماده شده قرار دهید. شیرینی ها را در فر بپزید تا روی آنها خشک شود و کمی سفت شوند. سپس از فر بیرون بیاورید و بگذارید 5 دقیقه در سینی خنک شوند سپس روی یک توری فلزی بچینید که قبل از تزئین کردن کاملاً خنک شوند.
  7. برای تزئین شیرینی ها آنها را سر و ته کنید و هر چه خرده شیرینی به کف شان چسبیده پاک کنید. با دو چاقوی کره خوری نصف شیرینی ها را با مخلوط پنیر خامه ای بپوشانید و نصفه دیگر آن را به رویه شکلاتی آغشته کنید. بگذارید شیرینی ها 30 دقیقه بمانند تا رویه شان بگیرد.
  8. برای تهیه رویه ی پنیر خامه ای: پنیر خامه ای را را در کاسه یک همزن رومیزی بریزید و با سر پارویی با سرعت متوسط بزنید تا یکدست و نرم شود. همزن را متوقف کنید و کره نرم شده را اضافه کنید. دیواره های کاسه را بتراشید و کره و پنیر را با سرعت متوسط با هم بزنید تا یکدست و مخلوط شوند. یک پیمانه شکر پودری اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود. وانیل و یک پیمانه شکر پودری دیگر را اضافه کنید و با سرعت نسبتاً بالا بزنید تا مخلوط یکدست و براق شود.
  9. برای تهیه رویه شکلاتی: کره و تکه های شکلات را در یک قابلمه دو جداره بریزید و هم بزنید تا آب شوند. شعله را خاموش کنید و قابلمه تویی را جدا کنید. شربت ذرت و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را کنار بگذارید تا قبل از تزئین شیرینی ها کمی خنک شود. 

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد