مافین تمشک با بادام

فصل: 

آموزش مافین تمشک با بادام

خیلی آسان
ارزان

مافین تمشک با بادام

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1/5 پیمانه آرد بادام
  • آرد ذرت نصف پیمانه
  • جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
  • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک دریایی
  • 2 قاشق غذاخوری شیر بادام
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 3 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • 3 قاشق غذاخوری شیره افرا
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 3/4 پیمانه تمشک
  • 2 قاشق غذاخوری شکر خام، برای روی مافین ها

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت داغ کنید. کف یک قالب مافین کوچک را کاغذ مخصوص بیندازید یا خوب با روغن نارگیل چرب کنید.
    آرد بادام، آرد ذرت، جوش شیرین، شکر قهوه ای و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  2. تخم مرغ ها، روغن نارگیل، شیر بادام، شیره افرا و وانیل را در یک کاسه دیگر بریزید و با همزن بزنید.
  3. مخلوط مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و کمی هم بزنید. تمشک ها را اضافه کنید و با احتیاط هم بزنید تا به طور یکدست در خمیر پخش شوند.
    قالب های مافین را پر کنید چون زیاد پف نمی کنند. روی هر کدام کمی شکر خام بپاشید.
    16 تا 18 دقیقه تا روی مافین ها قهوه ای طلایی شود و خلال دندانی که در وسط آنها فرو می کنید تمیز بیرون بیاید، در طبقه وسط فر بپزید.
  4. قبل از سرو کردن 20 دقیقه روی توری فلزی بگذارید تا خنک شوند.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد