پارفه ی تخم شربتی و تمشک مقوی

فصل: 

آموزش و طرز تهیه پارفه ی تخم شربتی و تمشک مقوی

آسان
تقریبا ارزان

پارفه ی تخم شربتی و تمشک مقوی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 12ساعت 25دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 پیمانه تمشک پیمانه یخ زده
  • 1/2 پیمانه آب
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • 1 1/2 پیمانه شیر بادام
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 2 عدد خرما هسته گرفته
  • 1/3 پیمانه تخم شربتی
  • مقداری میوه ی تازه (مانند کیوی، زردآلو و انواع توت)
  • مقداری گرانولا

طرز تهیه

  1. تمشک یخ زده، آب و عسل را داخل ظرف مخلوط کن بریزید سپس درب آن را محکم کنید.
  2. اگر از دستگاه ویتامیکس استفاده می کنید تنظیمات را بر روی Frozen Desserts (دسرهای یخ زده) قرار دهید و دستگاه را روشن کنید. با یک قاشق یا کاردک مواد را پایین لای تیغه ها بفرستید و بگذارید دستگاه طبق برنامه کار کند.
  3. مخلوط را در چهار لیوان بلند بریزید و بگذارید مدتی که پودینگ تخم شربتی را تهیه می کنید در یخچال بماند و خودش را بگیرد.
  4. ظرف مخلوط کن را بشویید سپس شیر بادام، وانیل و خرما ها را اضافه کنید. با سرعت متوسط بزنید تا یکدست شود سپس در یک کاسه کوچک بریزید. تخم شربتی را به کاسه اضافه کنید و 3 دقیقه مدام هم بزنید.
  5. بگذارید مخلوط 5 دقیقه بماند سپس آن را به طور مساوی بین لیوان ها تقسیم کنید و روی مخلوط تمشک بریزید. روی لیوان ها را پوشش پلاستیکی بکشید و بگذارید یک شب تا صبح در یخچال بماند. موقع سرو کردن روی آنها گرانولا و میوه ی تازه ی خرد شده بریزید و نوش جان کنید!
  6. پارفه تا 3 روز در یخچال ماندگاری دارد

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com
Copyright (c) :camillestyles.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد