ساندویچ رپ با کلم چینی

آموزش ساندویچ رپ با کلم چینی

خیلی آسان
ارزان

ساندویچ رپ با کلم چینی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1 عدد کلم چینی (کلم ناپا) بزرگ
  • 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ
  • 2 عدد هویج بزرگ
  • 2 عدد خیار متوسط
  • 360 گرم توفو (پنیر سویا) سفت
  • 1 دسته گشنیز
  • کره بادام زمینی نصف پیمانه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • 1/5 قاشق غذاخوری تاماری (سس سویا ژاپنی) کم نمک
  • 1 قاشق چایخوری عسل
  • 2 حبه سیر له شده
  • 1 عدد لیموترش
  • 1/4 قاشق چایخوری دانه فلفل قرمز (بیشتر طبق ذائقه)
  • روغن نارگیل

طرز تهیه

  1. کف تابه ی گریل را کاملاً با روغن نارگیل بپوشانید.
    توفو را آبکش کنید و نصف کنید و با پارچه خشک کنید و بچلانید.
    هر طرف توفو را 5 دقیقه تا برشته شود سرخ کنید.
    کره بادام زمینی، روغن کنجد، تاماری، سیر، آب لیموترش و عسل و دانه ی فلفل قرمز را مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
  2. آنقدر آب اضافه کنید که سس به غلظت دلخواه برسد سپس طبق ذائقه نمک بزنید.
    با استفاده از پوست کن و خلال کن خیار و هویج را پوست کنده و خلال کنید.
    تخم های فلفل دلمه ای را بگیرید و آن را هم خلال کنید.
    گشنیز را بشویید و خرد کنید.
    برگ های کلم را بشویید و خشک کنید و بیشتر قسمت سفید و ساقه مانند آنرا ببرید و دور بریزید.
    به ترتیب توفو، فلفل دلمه ای، هویج، گشنیز و خیار را داخل برگ های کلم قرار دهید و آنها را بپیچید.
    با استفاده از خلال دندان رپ ها را سفت کنید و کنار سس بادام زمینی سرو نمایید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(رژیمی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد