دسر رکر موز

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم دسر رکر موز

تقریبا مشکل
تقریبا گران

دسر رکر موز
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

برای ژله

  • 50 گرم پودر ژله موز
  • 1/2 پیمانه آب جوش
  • 1/2 پیمانه اب سرد

برای كرم

  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 180 گرم شكر
  • 3 قاشق غذاخوری نشاسته ي ذرت
  • 750 میلی لیتر شير (سه پیمانه)
  • 1/4 پیمانه آب سرد
  • 3 قاسق چایخوری پودر ژلاتين
  • 150 گرم پنير ماسکارپونه
  • 250 گرم خامه فرم گرفته
  • 3 عدد موز خرد شده
  • 100 گرم بيسكوييت پتی بور آسیاب شده
  • 1 قاشق غذاخوری گردوي ريز خرد شده
  • 1/8 قاشق چایخوری وانيل

طرز تهیه

  1. ابتدا قسمت ژله را درست کنید. پودر ژله را با آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا ذرات ژله در آب حل شود. سپس آب سرد را اضافه کنید و مخلوط کنید. اکنون تا یک سوم قالب مورد نظر را با این ژله پر کنید. قالب را در يخچال بگذارید تا ژله ببندد. دقت کنید که همینکه روی آن کمی بسته شد اما هنوز نرم بود، باید قسمت کرم را روی آن بریزید. چون اگر ژله زیاد در یخچال بماند و کامل ببندد، زمان خارج کردن دسر از قالب، بین لایه ژله و کرم جدا میشود. 
  2. اکنون زمان تهیه کرم است. 
    زرده های تخم مرغ و شكر را با همزن زده تا کرمی و کشدار شود. سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و بهم بزنید. بعد شير را ريخته و کامل بهم بزنید. مواد را روي حرارت قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا غلظت فرني پيدا كند ( دقت کنید که زياد سفت نشود). 
  3. سپس مواد را كنار گذاشته تا كاملا خنك شود و روي انرا با نايلون بپوشانيد. طوری که نایلون با سطح کرم در تماس باشد و رویه نبندد. 
  4. پودر ژلاتين را روي یک چهارم پیمانه آب سرد بپاشيد و وقتي شكفته شد، روی بخار کتری بن ماري كرده و كنار گذاشته تا خنك شود. 
  5. پنير خامه اي و خامه ي فرم گرفته را با همزن زده تا يكدست شوند.
    اکنون فرنی آماده شده را به مخلوط پنيري اضافه کنید. سپس وانيل را افزوده و ژلاتين خنك شده را نیز بريزيد و مخلوط كنيد. 
  6. موز، بيسكوييت و گردو را اضافه كرده و مخلوط كنيد. سپس مواد را در قالب روی لایه ژله بريزيد. 
    قالب را در يخچال بگذارید تا دسر کامل ببندد.نوش جان

یاداشت دستور تهیه

همانطور که در دستور گفته شد، من لایه ژله موزي را درست نکردم.
به جای وانیل اسانس قهوه به مواد اضافه كردم كه عطر و طعمش رو خيلي بهتر كرد. 
براي اينكه دسر راحت تر از قالبهاي تك نفره مدل دار خارج شود، ابتدا قالب را 2 ساعت در يخچال و سپس 2 ساعت در فريزر قرار دادم. 
وسط قسمت گودی دسر را با سس شكلاتي و كاراملي هرشيز و موز شكلاتي تزيين كردم تا با طعم دسر تلفيق بهتر داشته باشد.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 154 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد