کینوآ تبوله

گروه: 
فصل: 
توسط

این دستور پخت تابولی متفاوت است. درآن به جای استفاده از بلغور از کینوآ استفاده شده است که مزه و ظاهری بهتر از بلغور دارد

آسان
تقریبا ارزان

کینوآ تبوله

دستور غذایی های مشابه

زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 2 فنجان آب
  • 1 فنجان کینوآ
  • 1/4 فنجان روغن زیتون
  • 1/4 فنجان آبلیمو
  • 3 عدد گوجه نگینی خرد شده
  • 1 عدد خیار نگینی خرد شده
  • 2 عدد پیازچه نگینی خرد شده
  • 2 عدد گوجه رنده شده
  • 1 فنجان جعفری تازه خرد شده

ادویه ها

  • به مقدار لازم نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک دریایی

طرز تهیه

  1. در یک ماهیتابه بلند آب بریزید و بگذارید که جوش بیاید. کینوآ و اندکی نمک به آن اضافه کنید . درجه حرارت را به کم کاهش دهید، روی ماهیتابه را بگذارید تا برای 15 دقیقه بجوشد. اجازه دهید که دمای آن پایین بیاید و خنک شود و سپس با یک چنگال آن را نرم کنید.
  2. در همین خلال، روغن زیتون، نمک دریایی، آبلیمو، گوجه، خیار، پیازچه، هویج، و جعفری را در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنید و  آن را با کینوآی سرد شده ترکیب کنید
  3. ترجمه شده از سايت :allrecipes.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 354 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 9.3گرم
  • سدیم(میلیگرم): 383میلی گرم
  • کربوهیدرات: 45.7گرم
  • چربی: 16.6گرم
  • پروتئین: 9.6گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد