گرانولا سیب و کوینولا

فصل: 

طرز تهیه گرانولا سیب و کوینولا

خیلی آسان
ارزان

گرانولا سیب و کوینولا

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد مورد نیاز طبخ :

  • 3 فنجان جو
  • 1/2 فنجان کینوا نپخته
  • 1/2 فنجان بادام هندی
  • 1/2 فنجان گردو
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری مسقطی
  • 1/4 قاشق چایخوری بادام زمینی
  • 1/8 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 عدد سیب پوست کنده و تکه شده
  • 1/4 فنجان روغن نارگیل (مایع)
  • 1/2 فنجان سس سیب
  • 1/4 فنجان شربت افرا
  • 3/4 فنجان کشمش
  • 1/2 فنجان شاه توت

طرز تهیه

  1. فر را بر روی 320 درجه تنظیم کنید .
    جو، آجیل، دارچین، جوز، بادام زمینی و نمک را در یک کاسه با آب و کینوا مخلوط کنید .سیب خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط را کنار بگزارید
    روغن ، عصاره وانیل، شکر قهوه ای، سس سیب و شربت را در یک کاسه ی جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس آن را با کاسه ی مخلوط اول به طور کامل ترکیب کنید .
    گرانولا را بر روی یک کاغذ خمیر و یا ورق مخصوص پخت به صورت یک لایه پهن کرده و برای مدت 45 دقیقه اجازه دهید تا کرانولا پخته شود .گرانولا را به مدت هر 15 دقیقه جهت جلوگیری از سوختن هم بزنید .
    سپس گرانولا را از فر بیرون آورده و به مدت 20 دقیقه اجزه دهید سرد شود آنگاه آن را با کشمش و شاه توت تزیین کنید . 

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد