قطاب

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم قطاب

تقریبا مشکل
تقریبا گران

قطاب

دستور غذایی های مشابه

زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

قطاب

  • 1 فنجان ماست‏
  • 2 قاشق غذاخوری شیر
  • 1/8 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • آرد به مقدار لازم
  • پودر قند به مقدار لازم
  • 1 لیوان روغن برای سرخ کردن
  • وانیل‏ کمی
  • هل کمی
  • 1 قاشق مرباخوری عرق بیدمشک
  • 200 گرم مغز پسته
  • 1 فنجان روغن

طرز تهیه

  1. مغز پسته و شکر آسیاب شده یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یا پودرنارگیل و پودرشکر به اندازه 200 گرم را با مقداری هل و وانیل و برای راحتی کار با یک قاشق مرباخوری گلاب یا عرق بیدمشک مخلوط کنید. این مواد برای وسط قطاب‌ها استفاده می‌شود.
  2. در ظرفی روغن، ماست و دو قاشق شیر را با هم خوب بزنید. آرد و بکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف و نرمی برای قطاب به دست آید و آن را کنار بگذارید.
  3. برای پیچیدن قطاب‌ها هم می توانید خمیر را با وردنه روی سطح صافی پهن کنید و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره‌ای شکل، هم اندازه‌ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید. سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مرباخوری بریزید و دو طرف آن را ببندید.
  4. در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است؛ در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد یا اطراف دایره را بالا آورده و یک جا جمع کنید تا شبیه باقلواترکی شود.
  5. پس از آماده شدن، همه قطاب‌ها را در ظرفی گود که کاملا در روغن فرو رود، سرخ کنید و بعد از بیرون کشیدن آنها از داخل روغن درون صافی قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود،سپس درون پودر قند یا شکر بغلتانید

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 802 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد