شیرینی کدو حلوایی انگشتی با کارامل شور

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی کدو حلوایی انگشتی با کارامل شور در منزل

آسان
تقریبا ارزان

شیرینی کدو حلوایی انگشتی با کارامل شور
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

برای شیرینی ها

  • 2/3 پیمانه کره نرم شده
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 1/2 پیمانه آرد همه منظوره

برای کارامل

  • 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
  • 2 قاشق غذاخوری آب
  • 2 قاشق غذاخوری شربت ذرت کم شکر
  • 1/3 پیمانه خامه پرچرب
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1/4 قاشق چایخوری ادویه پای کدو حلوایی
  • 1/2 پیمانه پوره کدو حلوایی
  • شکر پودری برای تزئین
  • نمک دریایی دانه درشت برای تزئین

طرز تهیه

  1. برای شیرینی ها: کره را در کاسه یک همزن رومیزی بیندازید و 30 ثانیه با سرعت متوسط بزنید. شکر قهوه ای و نمک را اضافه کنید و 3 دقیقه بزنید تا سبک و پفکی شود.
  2. همزن را متوقف کنید و دیواره های ظرف را بتراشید و تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بزنید تا خوب مخلوط شود.
  3. آرد را اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شود. خمیر نرم و مرطوب خواهد بود.
  4. درب کاسه را با پوشش پلاستیکی (آنی) بپوشانید و قبل از پختن حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. کره باید قبل از قرار گرفتن در فر دوباره سرد شود.
  5. یک طبقه را در یک سوم بالایی فر قرار دهید و آن را با دمای 375 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  6. مقادیری از خمیر را به اندازه ی توپ های 2.5 سانتی متری با فاصله 5 سانتی متر از هم داخل سینی فر آماده شده قرار دهید. با انگشت شست وسط شیرینی ها را فشار دهید تا جایی برای کارامل به وجود بیاید. شیرینی ها را 8 تا 11 دقیقهه تا زمانی که کف آنها کمی قهوه ای شود در فر بپزید.
  7. اگر وسط شیرینی ها موقع پخت پف کرد، دوباره آن را با پشت قاشق فشار دهید. بگذارید شیرینی ها 5 دقیقه در سینی خنک شوند سپس آنها را روی توری فلزی بچینید تا کامل خنک شوند.
  8. برای درست کردن سس کارامل کدوحلوایی: شکر و آب و شربت ذرت را در یک روغن دان متوسط روی شعله متوسط جوش بیاورید و ظرف را بچرخانید تا مواد هم بخورد. 
  9. بگذارید مواد با ملایمت و با در باز بجوشد تا قهوه ای شود. وقتی رنگ آن کهربایی متوسط شد (بعد از حدود 5 دقیقه) ظرف را از روی شعله بردارید.
  10. بلافاصله خامه و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کف کند.
  11. ادویه و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و هم بزنید. ممکن است کارامل رقیق به نظر برسد. مشکلی نیست. خنک که بشود غلیظ می شود.
  12. کارامل را در یک کاسه کوچک بریزید و در آن را ببندید و 4 ساعت قبل از تکمیل کردن شیرینی ها در یخچال بگذارید.
  13. کارامل را با قاشق وسط هر شیرینی بریزید و روی شیرینی شکر پودری و نمک بپاشید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد